NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Tampan (Teruna 3)

Tampan (Teruna 3)

141K Reads 3.6K Votes 42 Part Story
Danny Wisy By danieldarwisy Completed

If you loved Amir Zakwan's story in Teruna n Jejaka, now read his son's. 

Rayyan benci gay. Baginya ianya menjijikkan. Tapi apabila dia sendiri dibesarkan dalam keadaan begitu, lagilah dia jijik kepada papanya sendiri. 

Satu cabaran Truth Or Dare membuatkan Rayyan mencium seorang lelaki bernama Adam. Less that he knows that Adam tu rupanya obses separuh mati pada dia. 

What's next?

AmienIsmail AmienIsmail Jul 13
Omg kejamnye kau rayyan ...harraz tak pernah kacau kau pun ..just bercinta ngam bapak kau je
NurRidzuaira NurRidzuaira May 06, 2016
dalam bab21 jejaka (teruna2) nama anak amir zakwan, nuraiman rayyan. sekarang rayyan nuraiman. 😂😂 mana satu namanya?
myladyv myladyv Mar 10, 2016
Wtf rayyan how could you!!! Baka kejam amanda pun berjangkit dengan kau ni!!! Kenapa bunuh Harraz 😭😭😭😭
AdamFaiq AdamFaiq Aug 01, 2016
Bro may i ask? Who's amirul? I couldn't find his name at all? As far as chap 26 i think?
ZahishErhan ZahishErhan Mar 10, 2016
HAHAHAHAHA... TAK SANGKA SYAFX PUN ADA DALAM CERITA NI... Btw, best writing, #kipidap #dongibab 😂😂😂😂😂
meenov_ meenov_ Mar 18, 2016
Theo James jadi cikgu..not bad 😕..last franchise..hhahahah okay so here we go ! Btw takde org lain ke selain bdk sekolah aq tu jadi hero..dh la tak hensem mana .. derhh takpe forget bout the hero..keep updating bro..😀