(c)I'm His Vampire Slave

(c)I'm His Vampire Slave

526K Reads 42K Votes 64 Part Story
AlyaniPinky By pinkykookie27 Completed

Credit: @nurilyasha
Aku adalah slave dia.Slave kepada vampire yg bernama Taehyung
            
   Aku nak peringat ff ni ada sikit byun mcm novel melayu camtulahh so kalau x suka byun tu sila keluar dari sini...sebelum aku fire!!
      
      Kim Taehyung as Kim Taehyung
      Minatozaki Sana as Choi Hana

  • action
  • apink
  • arrogant
  • bap
  • bts
  • byuntae
  • comedy
  • daehyun
  • exo
  • jin
  • jungkook
  • romance
  • sana
  • slave
  • taehyung
  • twice
  • vampire
  • warewolf
HelloShasho HelloShasho May 22
Pinky nek nak baca balik story ni aheks .mohon lempang nek sebb x sedar esok ade exam😂
babywen95 babywen95 Aug 03, 2016
Alah..ingat kan cast dia tyuzu sbb gambar dia tyuzu rupa nya bukan..
AiryDeJM AiryDeJM Oct 02, 2016
Waaaahh,saya agak exo dan bts pasti bermusuhan dalam cerita ni,betul ke tidak?
SunAh01 SunAh01 Mar 18, 2016
Unnie!!!!!!! Rindu unnie tau tak..sejak fon saeng x da...saeng x boleh baca ff unnie kat fb...jadi time cuti ja boleh baca kat wattpad T.T sebab tahun ni saeng PT3
SunAh01 SunAh01 Mar 18, 2016
Unnie!!!!!!! Rindu unnie tau tak..sejak fon saeng x da...saeng x boleh baca ff unnie kat fb...jadi time cuti ja boleh baca kat wattpad T.T sebab tahun ni saeng PT3
-bwikimtae- -bwikimtae- Mar 12, 2016
D:   Hana jumpa dengan vampire!! lari cepat sebelum kena tangkap! D:   nasib baik vam[ire tu tak tangkap hana ><