(c)I'm His Vampire Slave

(c)I'm His Vampire Slave

422K Reads 35K Votes 76 Part Story
Alyani Pinky By pinkykookie27 Completed

Aku adalah slave dia.Slave kepada vampire yg bernama Taehyung
            
   Aku nak peringat ff ni ada sikit byun mcm novel melayu camtulahh so kalau x suka byun tu sila keluar dari sini...sebelum aku fire!!
      
      Kim Taehyung as Kim Taehyung
      Minatozaki Sana as Choi Hana

babywen95 babywen95 Aug 03
Alah..ingat kan cast dia tyuzu sbb gambar dia tyuzu rupa nya bukan..
Waaaahh,saya agak exo dan bts pasti bermusuhan dalam cerita ni,betul ke tidak?
SunAh01 SunAh01 Mar 18
Unnie!!!!!!! Rindu unnie tau tak..sejak fon saeng x da...saeng x boleh baca ff unnie kat fb...jadi time cuti ja boleh baca kat wattpad T.T sebab tahun ni saeng PT3
SunAh01 SunAh01 Mar 18
Unnie!!!!!!! Rindu unnie tau tak..sejak fon saeng x da...saeng x boleh baca ff unnie kat fb...jadi time cuti ja boleh baca kat wattpad T.T sebab tahun ni saeng PT3
ViTaehyung ViTaehyung Mar 12
D:   Hana jumpa dengan vampire!! lari cepat sebelum kena tangkap! D:   nasib baik vam[ire tu tak tangkap hana ><
_xxvarmyxx _xxvarmyxx Mar 17
eonnie cite eonnie smua syiok!!
                              eonnie saya ada buat cite sya hrp rmai nk bca tapi sya bru post sinopsis sya hrap nnti bil syapost rmai lh nk bca ff sya