TROUBLE MAker [] Editing []

TROUBLE MAker [] Editing []

26.7K Reads 1.4K Votes 65 Part Story
KimNamie00 By babywen95 Completed

bila dengar tentang trouble maker jangan perna melangkah ke arah nya atau membuat salah, namun wendy adalah orang pertama yg berani melangkah dan buat masalah dengan trouble maker iaitu jeon jungkook pewaris tungal orang kaya jeon yg sangat berpengaruh,  semua orang di sekolah amat takut kan jungkook siapa pun yg berani buat salah hanya dua pekara terjadi, di buang sekolah atau masuk hospital, satu satu nya orang yg berani adalah wendy budak baru di sekolah tersebut, meski saling membencii jungkook dan wendy terikat dalam satu ikatan pertunanga atas sebab appa jungkook ingin menjodoh kan jungkook pada anak rakan nya, jungkook telah menyuruh wendy berpura-pura jadi yeojachingu nya lebih tepat jadi tunang nya dalam masa 3bulan, demi mengelak perjodohan yg bagi jungkook sangat menyampah kan dan tak di ingini nya, awal nya wendy menolak tapi jungkook buat perjanjian akan membantu wendy mencari abang kembar nya di situ lah permulaan hidup wendy yg penuh kacau bilau memiliki tunang trouble m

eunjitaetae eunjitaetae May 31
Namie-ssi, ada owng ciplak ff awak la, dia tiru cete awk, sama dgn tm nhe
eunjitaetae eunjitaetae May 31
Byk kli baca cete ni, saya tak pena bosan, saya rasa ini lah cete paling best dan super best penh saye baca,sye selalu baca berulangkali tiap bosan,
babywen95 babywen95 Apr 06
@AuniBatrisyia3  tapi.kalau ubah tu tak lah jiga,.masih juga paling pun tambah jer,