Huruf (EXO Version)

Huruf (EXO Version)

33.8K Reads 2.3K Votes 30 Part Story
S. F. P By Shim_Yoo Updated 4 days ago

>MALAY<

When four leader find their own people.

Kris dan Luhan keluar untuk misi mencari dan mengumpulkan kesemua orang yang mempunyai kebolehan yang sama.

Untuk dilindung dan dilatih sebagai persediaan peperangan.

Dan bila mana salah seorang menjadi pengkhianat.

**Just nak bagitau, ini bukan yang asli. Cerita Huruf yang asli ada kat works saya. Tapi oleh kerana ada 12 watak, saya buat EXO Version. So, EXO-L... Enjoy!

HUNHAN ~ KAISOO ~ BAEKYEOL ~ TAORIS/XIURIS/XIUCHEN ~ SULAY

Human_Noids Human_Noids Mar 08
Saya suka bromance!! ngehehe~ takpe. saya baca yg original version jugak. dan saya suka watak izzudin. hehehe
Human_Noids Human_Noids Oct 24
Sebab tu lah kot mereka di suruh lari... rasanya puak tu dah tahu mereka jadi waris...
Human_Noids Human_Noids Mar 08
Tak pernah pulak saya baca. Pernah post ke? Tak pe lah. Yg penting kali ni lebih panjang. hehe