NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Eleganța: Puterea seducției

Eleganța: Puterea seducției

66.9K Reads 5.5K Votes 25 Part Story
Andreea C. Raicu By -Demons- Completed

POVESTE FINALIZATĂ.


Elena Crystal nu ducea lipsă de nimic. Avea bani, o familie iubitoare, prieteni care nu ar fi trădat-o niciodată și un iubit care urma să o facă cea mai fericită femeie de pe pământ. Dar fericirea ei este distrusă fără remușcări atunci când este părăsită în fața altarului de Roy Walls, bărbatul cu care urma să-și unească destinele și să trăiască o viață ca și-n povești. Devenind bătaia de joc a prietenelor sale și cel mai nou subiect al presei, Elena îndură jignirile și criticele oamenilor cu speranța ca lucrurile să fie uitate în cele din urmă.
 
Zara Quinn. Cea mai aproapiată prietenă a Elenei, dar şi cel mai mare duşman al ei. Unica şi neaşteptata persoană care va zdrobi constant inima Elenei. Zara se căsătoreşte cu faimosul Conor Davis, iar totul începe să se învârtă în jurul Zarei şi a plăcerii ei de a o umili pe biata femeie. Zara Quinn ascunde o pasiune secretă pentru un bărbat interzis. 
 
Tot ce este luat, te atrage. Tot ce e interzis, seduce... Ce se întâmplă în viaţa lor atunci când lucrurile nu mai sunt aşa cum se obişnuiseră toţi? Totul se întoarce împotriva Zarei atunci când întreaga familie Davis face cunoştinţă cu Elena. 
 
Eleganța: Puterea seducției ne aduce pe frontul dintre două familii aparent normale, din înalta societate, unde lucrurile nu sunt niciodată așa cum par, și unde bunătatea și sentimentele nu sunt decât niște obstacole în câștigarea unei inimi, ori a unei puteri absolute.
 
Toate drepturile aparţin lui Andreea C. Raicu(EU) și Farrah Hale (@farrahhale).
Orice copie sau reproducţie a acestei cărţi, va fi raportată!

IrinaGates IrinaGates Apr 30, 2016
Foarte frumos trailer-ul! Felicitari si astept capitol! Va pup :*
raluka-ioana raluka-ioana Mar 05, 2016
Genial, genial si genial. Nu am cuvinte, aceasta idee mi-a captat atentia si astept cu nerabdare urmatorul capitol. Succes la scris! Ly ♥♥♥
IrinaGates IrinaGates Mar 05, 2016
Uu, lucrare noua! Sunt nerabdatoare sa aflu mai multe detalii! Pupici :*
-Adrienne -Adrienne Mar 05, 2016
E o idee interesanta,deabea astept.M-ati facut curioasa.
               Succes in continuare
AnaBoleyn9 AnaBoleyn9 Mar 05, 2016
Îmi place enorm ideea și deabia aștept primul capitol😻😻😻 Chiar sunt nerăbdatoare! Multa baftă și inspirație, fetelor!
Dehateh Dehateh Mar 05, 2016
Te susțin! E o idee de milioane iar eu nu spun asta aproape niciodată. Dacă totul iese așa cum mă aștept o să fie un real succes. Îți doresc baftă, forță de muncă și inspirație. Succes!