NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
[Slow Update]My Fiancé Is A Nerd?!😨

[Slow Update]My Fiancé Is A Nerd?!😨

6.7K Reads 179 Votes 6 Part Story
ελλ φιεΙα By Kai_Lah Updated Jun 01

Menceritakan tentang kehidupan seorang Kim Sera apabila mendapat tahu bahawa dirinya akan dijodohkan dengan seorang lelaki kacak yang dia tidak mengetahui sebenarnya namja itu merupakan Oh sehun si nerd yang sering dibuli oleh Park Chanyeol and the geng kingka disekolahnya.

"Oppss sorry nerd"-Kim Sera

"APA?!berani kau bezakan aku dengan nerd tak guna ni?!oppa lebih kacak Dari dia chagia!!"-Park Chanyeol

"Ck menjijikan"-Oh Sehun

Special for Sehun and Chanyeol fans🎊Don't read if you hate it!!🙅

Izzate_Kim Izzate_Kim May 01
Saya okey jer... Lagi okey kalau author tukar nama idol yeoja tuuuu... Lagi best 😳😳😳😳 and saya setuju kalau tukar watak dgn sehun sebab saya pun berfangirls ngan dia 😍😍
Kai_Lah Kai_Lah May 01
Wah okok👍 bacalah part 1 untuk title Baru ni.My fiance is a nerd.hope korang suka💕