[Slow Update]My Fiancé Is A Nerd?!😨

[Slow Update]My Fiancé Is A Nerd?!😨

7K Reads 191 Votes 7 Part Story
ελλ φιεΙα By Kai_Lah Updated Dec 19, 2017

Menceritakan tentang kehidupan seorang Kim Sera apabila mendapat tahu bahawa dirinya akan dijodohkan dengan seorang lelaki kacak yang dia tidak mengetahui sebenarnya namja itu merupakan Oh sehun si nerd yang sering dibuli oleh Park Chanyeol and the geng kingka disekolahnya.

"Oppss sorry nerd"-Kim Sera

"APA?!berani kau bezakan aku dengan nerd tak guna ni?!oppa lebih kacak Dari dia chagia!!"-Park Chanyeol

"Ck menjijikan"-Oh Sehun

Special for Sehun and Chanyeol fans🎊Don't read if you hate it!!🙅

  • byuntae
  • exo
  • kimsera
  • ohsehun
  • parkchanyeol
Byunniesaeng Byunniesaeng May 01, 2017
Saya okey jer... Lagi okey kalau author tukar nama idol yeoja tuuuu... Lagi best 😳😳😳😳 and saya setuju kalau tukar watak dgn sehun sebab saya pun berfangirls ngan dia 😍😍
Kai_Lah Kai_Lah May 01, 2017
Wah okok👍 bacalah part 1 untuk title Baru ni.My fiance is a nerd.hope korang suka💕