War Between Nerd And Kingka[Editing]

War Between Nerd And Kingka[Editing]

66.6K Reads 4.8K Votes 29 Part Story
ongs- By _chuga_mint Completed

[First of all, ni ff masa aku darjah darjah dulu;-; so yeah ff ni noob😂 kpada readers tu ampunilah seyya jika ada unsur keling dlam ff ni:) nnti aku delete ff nih]

Seoul Highschool
Terkenal dengan banyak Kingka dan quennka yang HOT.Semuanya hensem,cantik,talented dan bijak.Padan ah tu dengan status.

Kalau ada Kingka...quennka...mesti ada seseorang ni nerd kan?
Park Chorong.
Nerd.Selalu dibuli,dihina lagi-lagi kingka satu huruf ni and the geng tu.Kenal kan? BANGTAN BOYS.

Mereka ni selalu bergaduh,macam tajuk lah...WAR BETWEEN NERD AND KINGKA.
Tetapi,ada satu kejadian ini telah membawa WAR mereka kepada...LOVE.
Apakah 'kejadian itu?'
Adakah selepas 'kejadian itu' hubungan mereka masih dalam isyarat merah atau...hijau?

[Read+Vote+Comment]

  • 4minutegayoon
  • apinkchorong
  • btsv
  • exobaekhyun
  • fanfiction
  • shineekey
  • wondergirlssohee
Kook_iera Kook_iera Oct 21, 2016
Followback boleh....tapi cerita awq sangat2 terbaiklah...^-^