War Between Nerd And Kingka (COMPLETE)

War Between Nerd And Kingka (COMPLETE)

28.8K Reads 2.1K Votes 29 Part Story
-Coffee_ By ArisyaIrdina Completed

Seoul Highschool
Terkenal dengan banyak Kingka dan quennka yang HOT.Semuanya hensem,cantik,talented dan bijak.Padan ah tu dengan status.

Kalau ada Kingka...quennka...mesti ada seseorang ni nerd kan?
Park Chorong.
Nerd.Selalu dibuli,dihina lagi-lagi kingka satu huruf ni and the geng tu.Kenal kan? BANGTAN BOYS.

Mereka ni selalu bergaduh,macam tajuk lah...WAR BETWEEN NERD AND KINGKA.
Tetapi,ada satu kejadian ini telah membawa WAR mereka kepada...LOVE.
Apakah 'kejadian itu?'
Adakah selepas 'kejadian itu' hubungan mereka masih dalam isyarat merah atau...hijau?

Nak tau...baca dan vote tau...^O^
Sorry cover tu x cantik.
HOPE SEMUA SUKA...

Kook_iera Kook_iera Oct 21
Followback boleh....tapi cerita awq sangat2 terbaiklah...^-^