NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
(Complete) School With BTS

(Complete) School With BTS

52.2K Reads 3.6K Votes 30 Part Story
RAE By rae_kookie Completed

Siapa yg x kenal group BTS?iaitu group paling kerek,paling pelik,pembuli,playboy lh jugak,byuntae atau boleh dipanggil kingka sekolah.

Nak tahu bagaimana jln ceritanya,bacalah..kisah hidup budak paling nakal di sekolah semi high school.

Jangan lupa vote ye

Wae pulak jin x suka pink 😂 dia pantang dngn wane pink mesti mata dia bersinar pinky prinsess
Jimin jngn bagi virus byun ko tu kat kookie aku huhuhu otak dia suci lagi tau ahahahuahh
Jgnlah kata yg jimin ni byuntae kesian die die pon dh mengaku yg die ni kotor sikit