(Complete) School With BTS

(Complete) School With BTS

55.1K Reads 3.8K Votes 30 Part Story
RAE By rae_kookie Completed

Siapa yg x kenal group BTS?iaitu group paling kerek,paling pelik,pembuli,playboy lh jugak,byuntae atau boleh dipanggil kingka sekolah.

Nak tahu bagaimana jln ceritanya,bacalah..kisah hidup budak paling nakal di sekolah semi high school.

Jangan lupa vote ye

Myhadyla Myhadyla Jul 06
Benci? Seriously? O_o
                              Dunia dh terbalik ke,apa ni?•﹏•
                              Pinky Princess benci pink ● 3●
Wae pulak jin x suka pink 😂 dia pantang dngn wane pink mesti mata dia bersinar pinky prinsess
Jimin jngn bagi virus byun ko tu kat kookie aku huhuhu otak dia suci lagi tau ahahahuahh
Jgnlah kata yg jimin ni byuntae kesian die die pon dh mengaku yg die ni kotor sikit