(Complete) School With BTS

(Complete) School With BTS

66.2K Reads 4.7K Votes 31 Part Story
RAE By rae_kookie Completed

Siapa yg x kenal group BTS?iaitu group paling kerek,paling pelik,pembuli,playboy lh jugak,byuntae atau boleh dipanggil kingka sekolah.

Nak tahu bagaimana jln ceritanya,bacalah..kisah hidup budak paling nakal di sekolah semi high school.

Jangan lupa vote ye

  • bts
  • jin
  • jungkook
  • kingka
  • playboy
  • random
Myhadyla Myhadyla Jul 06, 2017
Benci? Seriously? O_o
                              Dunia dh terbalik ke,apa ni?•﹏•
                              Pinky Princess benci pink ● 3●
riana_sweetie riana_sweetie Feb 27, 2017
Wae pulak jin x suka pink 😂 dia pantang dngn wane pink mesti mata dia bersinar pinky prinsess
riana_sweetie riana_sweetie Feb 27, 2017
Jimin jngn bagi virus byun ko tu kat kookie aku huhuhu otak dia suci lagi tau ahahahuahh
nuratasyamdhanpi nuratasyamdhanpi Feb 01, 2017
Jgnlah kata yg jimin ni byuntae kesian die die pon dh mengaku yg die ni kotor sikit