Miraculous Official Fanclub Romania

Miraculous Official Fanclub Romania

42.2K Reads 3.6K Votes 154 Part Story
Nikoru-chan By -ASimpleName- Updated Sep 15

Sincer, cred ca titlul spune totul. Acesta este primul fanclub Miraculos din Romania, plin cu concursuri, poze, Q&A-uri, detalii picante, alte chestii care vi-le imaginati voi si eu nu intr-un fanclub in toata regula. Deci cred ca trebuie sa ma prefac seriosa. Incerc.
Pana cand imi va reusi, daca esti fan, nu strica niciodata sa arunci un ochi la cartea mea ;)


#43 in Fanfiction - 02.09
#46 in Fanfiction - 03.09
#28 in Fanfiction - 16.09

Vreau sa intru pentru ca dupa mine serialul este o poveste de dragoste
Vreau sa intru pentru ca serialul, pr langa ca e foarte bine desenat si Parisul e incadrat superb si foarte realistic, ador povestea lui marinette si a lui adrien. Sunt 2 persoane diferite si din serial te poti regasi sau chiar poti invata ceva. ABIA ASTEPT SEZONUL 2!!!
Vreau să intru! Îmi place Miraculos deoarece are acțiune, personajele cute înafara de Chloe și Lila, ador povestea încâlcită de iubire a acestui serial. Și e bazat pe un cadru adevărat al Parisului. Are aspectul Parisului de azi.
Vreau sa intru!Îmi place Miraculos pentru că 
               1.Povestea te prinde de la primul episod.
               2.Sunt multe mistere:Doamna Agreste,cine e Hock Moth...
               3.Personajul principal nu mai este o perfecțiune.
Mie mi.o place doar pt ca in versiunea mea de poveste Chat Noir ii pervers rău. Nu mă judecați si nu întrebați câți ani am ca nu răspund😅 si normal ca cel mai tare e marichat
Oh-my-Queds Oh-my-Queds May 23
Vreau să intru. Îmi place Miraculos pentru că sunt doi eroi care nu își cunosc adevăratele identități, și măbregăsec în personaje.