Syarat Hati Si Penggoda : Takdir ✔

Syarat Hati Si Penggoda : Takdir ✔

320K Reads 6.8K Votes 26 Part Story
N U R U L By gadisbukudanpen Completed

(Contain 18SX) Add SHSP in your library now walaupun tak masukkan dalam Reading List korg,just to keep in touch with my updates and please SHARE to others
---

Book kedua by gadisbukudanpen but first attempt in romance novel. Contains steamy scene so read at your own risk. Touching,kissing,hugging and flirtings between non-in-official relationship of a guy and a woman. no marriage. I want to deliver my writing in a polar opposite story than what I used to. Risky tho? Yeahh. 

_______________
Kerana Hati,Ku Tundukkan Si Penggoda Ini.

" saya curi first kiss awak ke? " 
"Yes and that's better dari awak curi first sex saya. " 
" itu nanti kalau saya nak awak. " 
"Awak tak nak saya lah ni?" 
" saya nak awak Sarah,dalam cara yang halal dan tak menjadi sesalan kita berdua. " 
"Aku Milikmu Adam " 
 
_________

Dua insan bertemu,
Dua hati bersatu,
Dua syarat tertakhluk,
Dua alasan tersembunyi. 

_____________

Romance 

Gadisbukudanpen. 
Published April,26 2016.

_QueenFleur _QueenFleur Nov 30
Oh man! Bukan perempuan je pisau cukur. Lelaki pun hado [lol]
MichaZara MichaZara Sep 06
x disngka2 ex bf jdi papa plk...hmmm...cmne klo sye ade kt tmpt sara agaknye...😯😯😯
nurulfaxxxx nurulfaxxxx Aug 01
knp double ayt, kepala I pening bila baca... tapi jln cerita ok... cuma double ayt yg agk memeningkn kepala I..... same ayt. maksud I
FaraaSukri FaraaSukri Oct 04
hahaha rajinnya siap buat candle light dinner nk minta break 😂😂😂
isksmith isksmith Sep 12
Why not you try buat version lain pula? Horror ke? Mystery ke? Lagi excited nak baca. Anyway nice story
time bace part ni..tetibe nampak gambar joongki as adam..time tu jgak la stop baca sbb nk fangirling skjap😂😂