[REALITI] SERAM

[REALITI] SERAM

289K Reads 21.2K Votes 110 Part Story
S By crazyninjaa Completed

Highest ranked 
 #1 in Horror [10/12/16 - 12/9/17]
 


Idk how to write synopsis actually. But basically, as you guys can see, this is HORROR story. Takda pasal cinta ke korea ke kimchi/jeruk ke apa, takda. 
Mostly reka, and ada yang realiti. 


Enjoy,


While you can.






                  All right reserved by crazyninjaa ©

  • authorcomel
  • bukuseram
  • ceritahantu
  • ceritaseram
  • completebutnotreallycompleted
  • crazyninjaa
  • ghost
  • hantu
  • horror
  • janganmalumalu
  • malay
  • realitiseram
  • seram
  • short
  • silabaca
  • story
  • wattys2017
Ceh memang macho pun lah..mohon jangan kecam saya,komen saya dan gambar saya..hahhahahahaha...uhuk..uhuk...adohai mak..allahuakhbar..*tercekik tulang ayam*
setan hitam negro yg author describe tu lah kot.. agaknyer die dtg nk ajak main2x sbb author jer yg boleh nmpk die.. who knows? >><<
maesthetic- maesthetic- Jul 14
hyee guys, if you don't mind to check my works. Please read the Mystery/Thriller story by me and don't forget you Vote so precious to me so much. Tq 。^‿^。
serupa lah wei>><< aq klau nk mandi kat kg pon mesti kene dengar suara kat luar memekak. klau x... smpai kucing nenek aq beranak pon aq x mandi >><<
Tapi ade la pernah tengok bende hitam kat tandas skolah...aku kata tu bangla kot
Aku tak tau nak rasa seram atau lucu😂..sbb story ni mcm lawak je aku baca.. BTW.. Nice story.. Aku suka.. 😊😊