NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
[REALITI] SERAM

[REALITI] SERAM

215K Reads 16.6K Votes 106 Part Story
S By crazyninjaa Completed

Highest ranked 
 #1 in Horror [10/12/16 - 4/6/17]
 


Idk how to write synopsis actually. But basically, as you guys can see, this is HORROR story. Takda pasal cinta ke korea ke kimchi/jeruk ke apa, takda. 
Mostly reka, and ada yang realiti. 


Enjoy,


While you can.






                  All right reserved by crazyninjaa ©

wo0jae wo0jae May 19
AKAN KU TERANJANG SAPE YG BLING BATU KAT AUTHOR MACHO NI😂ehe kembang ah tu
RosQaisara RosQaisara Apr 24
Kampong aku kat perak gak.. Selama perak.. Memang biasa la gangguan camtu..
aku syak pkok klapa tu bntl peluk cik ponti tu la(;´ຶДຶ `)
orang kata waktu senja x blh tengok pokok sbb benda tu ada kat pokok
fatinwanie_ fatinwanie_ May 19
Aku pun pernah nampak makhluk ni. Time tu dalam 11 lebih malam lepak kat koridor hostel ambik angin. Aku diam je, tapi membe aku tertegur dalam hati. Malam tu berlaku la histeria kat hostel. 😖😖😖
jiminjoah jiminjoah Jun 11
Aku pernah dengar orang cangkul kat luar malam-malam dahlah Semua org dah tido serammm aku bayangkan bunyi org tu tgh gali kubur