[REALITI] SERAM

[REALITI] SERAM

340K Reads 24.6K Votes 111 Part Story
S By crazyninjaa Completed

Highest ranked 
 #1 in Horror [10/12/16 - 12/9/17]
 


Idk how to write synopsis actually. But basically, as you guys can see, this is HORROR story. Takda pasal cinta ke korea ke kimchi/jeruk ke apa, takda. 
Mostly reka, and ada yang realiti. 


Enjoy,


While you can.






                  All right reserved by crazyninjaa ©

  • authorcomel
  • bukuseram
  • ceritahantu
  • ceritaseram
  • completebutnotreallycompleted
  • crazyninjaa
  • ghost
  • hantu
  • horror
  • janganmalumalu
  • malay
  • realitiseram
  • seram
  • short
  • silabaca
  • story
  • wattys2017
Genuinedonut12JMeh Genuinedonut12JMeh Sep 24, 2017
Ceh memang macho pun lah..mohon jangan kecam saya,komen saya dan gambar saya..hahhahahahaha...uhuk..uhuk...adohai mak..allahuakhbar..*tercekik tulang ayam*
flwerpsy flwerpsy Dec 16, 2017
Aku terfikir macam mana hang tak pengsan2 lagi bila nampak benda ni. If aku, mampuih kalut dah.
thewaymyfaultis thewaymyfaultis Sep 09, 2017
setan hitam negro yg author describe tu lah kot.. agaknyer die dtg nk ajak main2x sbb author jer yg boleh nmpk die.. who knows? >><<
kimhannie_ kimhannie_ 3 days ago
maybe time dia hidup pokok pisang tu pokok fav dia mana tau en en 😂
flwerpsy flwerpsy Dec 16, 2017
Jangan ingkar orang tetua cakap. Dia makan garam dulu. Dia tahu muslihat semuanya. Kuikui
hazer7 hazer7 Jan 14
Mata budak kecik kan xberhijab.. So maybe yg ko nmpk tu setan betul. Uhukk XD