[REALITI] SERAM

[REALITI] SERAM

380K Reads 26.9K Votes 113 Part Story
S By crazyninjaa Completed

Highest ranked 
 #1 in Horror [10/12/16 - 24/3/18]
 


Idk how to write synopsis actually. But basically, as you guys can see, this is HORROR story. Takda pasal cinta ke korea ke kimchi/jeruk ke apa, takda. 
Mostly reka, and ada yang realiti. 


Enjoy,


While you can.






                  All right reserved by crazyninjaa ©

  • authorcomel
  • bukuseram
  • ceritahantu
  • ceritaseram
  • completebutnotreallycompleted
  • crazyninjaa
  • ghost
  • hantu
  • horror
  • janganmalumalu
  • malay
  • realitiseram
  • seram
  • short
  • silabaca
  • story
  • wattys2017
jimengbts jimengbts Apr 08
Hantu you never walk alone, akan dtang jodohmu nanti tapi jangan smpai peluk pkok pisang 😂
Nisa95Yoho Nisa95Yoho Apr 03
Hii auther....kite dh x tahan nk muntah.....huxhuxh....macoh
- - Dec 16, 2017
Aku terfikir macam mana hang tak pengsan2 lagi bila nampak benda ni. If aku, mampuih kalut dah.
kimhannie_ kimhannie_ Jan 19
maybe time dia hidup pokok pisang tu pokok fav dia mana tau en en 😂
- - Dec 16, 2017
Jangan ingkar orang tetua cakap. Dia makan garam dulu. Dia tahu muslihat semuanya. Kuikui
hazer7 hazer7 Jan 14
Mata budak kecik kan xberhijab.. So maybe yg ko nmpk tu setan betul. Uhukk XD