Fugind de trecut

Fugind de trecut

70.1K Reads 4.7K Votes 21 Part Story
AmiraEmerson By AmiraEmerson Completed

O viață trăită alături de părinții ei, chiar dacă au înconjurat-o cu iubire.
Aceasta simte că ceva îi lipsește.Crescută și învățată cu ambele religii, cea musulmană a tatălui ei și cea creștină a mamei, simte nevoia să cunoască și alt stil de viață.La cei douăzeci și doi de ani, alege calea ușoară de a-și arăta decizia, neținând cont de suferința ce avea să le-o cauzeze acestora. Fuge.Renunță la hainele cei îi acopereau mereu chipul în schimbul unora unei femei occidentale.Ceea ce nu știe este că viața nu este așa cum și-o imaginează ea. Dintr-o fată care a avut mereu totul, ajunge să o ia de la zero. Ajunge să se angajeze ca și chelneriță într-un loc ce nu este tocmai ceea ce și-a închipuit .

Travis Osman, patronul unui lanț de cafenele, un om impunător, orgolios și mai ales crud. Are impresia că femeile sunt făcute pentru a fi mereu la dispoziția bărbatului, ajunge să o întâlnească pe Samira Abdallah și să vadă că nu o poate manevra, cum crede el. Îi  arajtă că femeia este egală bărbatului și că poate să iubească. Inima lui fiind înghețată când soția s-a a ales să îi omoare copilul, luându-și viața. 

Necazurile le sunt prietene la fel și suferința. Ajung să își trateze în doi tristețea și ranile. Ea fuge de trecut, el fuge de prezent.

  • dragoste
  • fuga
  • iubire
  • musulmani
fatacucartile1 fatacucartile1 Nov 28, 2017
Cand e captivanta povestirea chiar nu ma m ai intereseza greselile😍
AndraCarmina AndraCarmina Mar 05, 2016
Toți șefii se joacă cu mintea angajaților. Sper să aibă un viitor cu peripeții. Abia aștept următorul capitol. Pupici :*
Cynthia_Z_Orszag Cynthia_Z_Orszag Mar 03, 2016
Interesant...dar totusi in ce an se desfasoara actiunea? Din cate stiu primul volum era in zile el noastre...adică sunt sigura. Deci actiunea e intr- un viitor foarte îndepărtat. Te-ai gandit la asta? ??
MarinaMarina24 MarinaMarina24 Mar 01, 2016
Hahaha...Imi place draguta. Primul coment a fost sarcastic. Stii la ce ma refer. :)
annelish annelish Mar 05, 2016
De ce presimt oare ca o sa fie mult mai mult decât o relatie "șef-angajat" intre ei doi? Multa inspirație iti doresc, te pup! :)
RamonaD80 RamonaD80 Mar 04, 2016
Ooo super. Sper să se descurce cu noul loc de muncă şi cu şeful😆 deşi cred că va fi o poveste de dragoste foarteee interesantă😊💋