NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Vogue

Vogue

28.1K Reads 1.3K Votes 30 Part Story
Anne-Marie By MysterieuxAnne Updated Mar 14

Flori Wolfs werkt een halfjaar bij Vogue New York. Normaal doet ze simpele en stressvolle klusjes zoas twintig paar Louboutons schoenen oppikken vijf minuten voor de fotoshoot of een vervanger regelen voor het model dat ziek is of de outfit van Noè klaar leggen, kleding stomen,fotografen erop wijzen dat alles perfect moet uitzien, maar dit keer heeft haar baasje een heel ander klusje voor haar en laat dat nu net de meest machtigste man in de paparazzi wereld Gideon Black intervieuwen zijn. Die haar wereld op zijn kop zet. In een keer lijkt Flori zelf een Loubouton schoen als mensen er lucht van krijgen wat tussen Gideon en Flori speelt. En wat als je baas zich dan ook nog eens met je liefdesleven gaat bemoeien? En Gideon's belangrijke zakenpartner Eloise Quitois dodelijk aantrekkelijk blijkt te zijn? Zal Flori zich uiteindelijk weten te redden?

MariskaAarnoudse MariskaAarnoudse Oct 28, 2016
Het verhaal lijkt me nu al super leuk alleen je interpunctie irriteert me wel een beetje.. (Aanhalingstekens en komma's) verder super leuk!
Erin_Filia Erin_Filia Jun 03, 2016
Volgens mij schrijf je de naam van de schoenen verkeerd en zijn het laboutins maar voor de rest is het een super boek ben nu al Fan van jouw en je schrijfstijl prachtig