A Szüzek Köre | ✓

A Szüzek Köre | ✓

326K Reads 21.4K Votes 23 Part Story
-stefi By PCStefany Completed

Avery Blue egy teljesen átlagos, tizenhét éves gimnazista, aki iskolába jár, néha lekési a buszt, leejti az ebédjét a menzán és szenved a tanórákon. Az ő neve még szerepel azon a bizonyos listán, amit egy ismeretlen ember szerekeszt az interneten. 
Ez a Szüzek Köre.

Egy lista, amely tartalmazza a Washington High szűz lányainak neveit. Senki sem tudja hogyan, de a lista mindig frissül és mindig pontos. 

Samuel Jones pont a szöges ellentéte Averynek: szexi, népszerű és a lányok a karjaiba ugranak, elég csak megszólalnia. 

Egy házibuli alkalmával viszont születik egy alku. Adam, Sam egyik közeli barátja fogad a fiúval, hogy eltörli a Szüzek Körét a föld színéről azzal, hogy minél több lányt fektet meg a listáról. Az nyer, aki több lányt csábít az ágyába. A fiú részegen, vérbeli nőcsábászként belemegy a játékba.

Sam viszont egyvalamire nem számít.

Az pedig nem más, mint Avery Blue.
(c) 2016. @PCStefany, Wattpad - befejezett.

LetMeWriteABit LetMeWriteABit Aug 10, 2016
Te jó ég... Egyszerűen IMÁDOM a stílusod! Olvastam néhány olyan ifjusági regényt, ami nem volt ilyen jól megfogalmazvan,
tzu972 tzu972 Apr 19, 2016
Imadom.Imadom ahogy fogalmazol es ahogy leirod az egesz tortenetet. Orommel tolt el hogy ezt olvasom.Koszonom! ^^ Masreszt pedig jo unalmasak lehetnek a matek oraid ha ez az otlet kipattant a fejedbol az ora kozepen :D :D Ne hagyd abba az irast :))
superdeadwalkingme superdeadwalkingme Aug 12, 2016
Jézusom!!! Nagyon bejön, pár sztori volt pl a 100 közül amelyikeket már az elsô fejezetnél megkedveltem és ez azok közé tartozik💗💗
Nem tudom ti hogy vagytok vele...de...én bármit olvasok a ház alaprajza ugyanolyan, max a leirja a hazat meg a szereploktol fuggoen mas a berendezes meg a falak színe,stb...😂😂
lillyanne4 lillyanne4 May 01, 2016
Szia! Irtad, hogy orulsz a kommenteknek ugyhogy, itt vagyok :)
               Nagyon tetszik a konyv, foleg az, hogy  Averynek nemntetszik Sam. Igaz, hogy iskolaban jatszodik es egy fiurol meg egy lanyrol szol, de megsem lett sablonos. Gratulalok hozza ;)
PrittyGirls PrittyGirls Dec 08, 2016
Egy átlagos ofői... múltkor az ofő fogta magát és kiment a teremből