I Love You , LOVE 2

I Love You , LOVE 2

150K Reads 5.9K Votes 75 Part Story
flowers By five_court Updated Jun 06

Qisya Sara bahagia dengan pasangannya. Jodoh pertemuan semua diaturNya. Kebahagiaan mereka ditambah dengan kehadiran Hafiy Adam. 

"Qisya bahagia dengan abang. Jangan pernah tinggalkan Qisya dan Hafiy no matter what happen." - Qisya Sara


Adam Asyraf. Hidupnya hanya ada dua nama terpahat di hati. Hafiy Adam dan Qisya Sara segalanya.


"Qisya dan Hafiy nyawa abang. No matter what happen, i wont leave you." - Adam Asyraf.


Namun, dalam rumah tangga pasti ada putar belitnya


"Jangan lah percayakan Kak Sara. She's lying! You akan menyesal, Adam." - Kristina Halisya



Siapakah Kristina Halisya dalam hidup Adam? Mampukah dia menepati janjinya pabila si dia kembali menabur fitnah? Mampukah Adam terus mempercayai Qisya?





"Kau cuma perempuan murahan yang tak layak bergelar isteri! Aku akan pastikan kau menderita!" - Adam Asyraf




"Andai suatu hari nanti segalanya terbongkar, abang akan menyesal seumur hidup  !" - Qisya Sara

five_court five_court Feb 28
hehe sis dh baca sinopsis ke? but story ni last dia mmg happy ending punya
Mesti support. Sambungan qisha dn adam . tp jgnlh buat mereka berpisah pulk lps ni . tk best nanti . kalau rian hafiy hidup tk apelh . dpt juga qisha ade org yg bela dia kalau adam buat hal . mungkin klon rian hafiy.
Dh baca dh . dlm snopsis ade pompuan lain yg cuba nk robohkn rumah tangga diaorg kn . lps ni nk baca bab seterusnye.
X sabar nk baca bab 2...hehe...bab 1 ni best mcm sabariahusman ckp mmg happy family...do the best...x de yg kurang...
Bab1 ni memang happy family. Wawa dh nk ade baby baru . qisha bila pulk ye. Harap walaupun nanti si ada yg cuba nk robohkn rumahtangga adam dn qisha ,ianya tklh lama. Nk qisha dn adam happy . update lg ye. Akk suka cite yg sis buat ni. Best