Opps!! Pemilik Hati??

Opps!! Pemilik Hati??

23K Reads 976 Votes 31 Part Story
Nur Fatyz By MissFatyz Updated Nov 19, 2016

Sinopsis:-


Musuh sejak daripada sekolah mulai bertemu tanpa disengajakan. 

Siapa yang dapat menjangkakan persahabatan ibubapa mereka membuatkan mereka lebih rapat walaupun sering bergaduh. 

"Ishhh asyik² muka kau aja aku jumpa. Dua hari lepas nampak muka kau. Sekarang pun muka kau juga. Naik rimas aku."(gadis itu berkata)

"Kenapa kau sudah tak tertahan dengan godaan muka aku yang kacak bagaikan Kim Soo Hyun ni kan?"(jawab lelaki itu)

"Euwwww muka macam kena langgar dengan lori boleh lagi nak samakan dengan Kim Soo Hyun aku tu. Ouh pleaselah."(ejek gadis itu dengan membuat gaya muntah.)

Hubungan mereka menjadi lebih rapat apabila berkerja dalam satu bumbung. 

Sejak itu lah konflik mulai muncul menyebabkan kesakitan, kebahagian, kekecewaan serta persahabatan sering diperlihatkan. 

"What!!!!!!kerja bawah mamat tu. Abah dan ibu bergurau ke apa?"

"Dah tu ucu nak kerja kat mana?nak jadi pelayan kat restoran kawan kamu tu sampai bila? Cuba kamu tengok along dan angah kamu tu kerja diorang bagus²."

Kerana dua bodyguard yang setia disisi si gadis ,masa si lelaki untuk membuli si gadis hanyalah waktu kerja sahaja. Setiap masa,setiap waktu selalu ditemani oleh bodyguardnya. Mereka selalu berganti tugas kerana kerja. 

"Ingat! kemana-mana nak pergi kena inform dulu. Jangan nak mengelak."

"Still remember ucu always take care. I'm scare if something bad happen to you."

Dalam tak sedar crush kepada si gadis mula muncul. Apakah perasaannya tetap sama? 

"Hi,saya _______ takkan awak tak kenal saya?"


Bagaimana pula abang² si pendek boleh jadi terlalu protective?

Siapakan yang akan menjadi pemilik hati si gadis?

A͞͞p͞͞o͞͞ d͞͞o͞͞k͞͞k͞͞ p͞͞e͞͞n͞͞d͞͞e͞͞k͞͞ n͞͞i͞͞h͞͞