Bercinta Dengan... Dia

Bercinta Dengan... Dia

17.4K Reads 937 Votes 25 Part Story
Nabella Bazli By nabella_bazli Updated Sep 30

Aku ni bercinta sekali pun tak pernah, ada ke patut mama tanya aku macam mana ciri-ciri lelaki idaman aku? Itu kes perli ke apa entah? Lagipun umur aku terlalu muda untuk terikat dengan apa-apa hubungan lah. Rimas!

Bercinta dengan doktor best juga tau. Bab makan minum, kesihatan aku memang dia betul-betul jaga. Makanan ringan  memang tak boleh bawa masuk ke dalam rumah, tak elok katanya. Aku nak dengar cakap dia? Memang taklah! Aku siap ugut lagi kalau dia tak benarkan aku beli makanan ringan, aku tak akan makan sayur. Alamatnya, dia kenalah beralah dengan aku.

"Sayang cepatla naik, lambat-lambat nanti risau jalan sesak pula. Ha, lagi satu, malam ni abang nak bawa sayang pergi dating." - Wazir Aiman.

"Abang, tak sabarnya nak pergi dating! Abang tahu tak seumur hidup Ariesh tak pernah sekalipun Ariesh keluar date dengan mana-mana lelaki tau. You're the first." - Hawa Marissa.

Mama kata, aku koma separuh tahun dan katanya, lelaki bernama Wazir Aiman tak pernah langsung wujud pun dalam hidup aku. Tapi....

  • cinta
  • doktor
  • pelajar
  • pertama
IshaPenacha IshaPenacha Feb 26, 2016
Ariesh, kang dah kenal. Jangan terkejut😂😂😂
                              
                              Thanks for update, nanti update lagi eh. Muah cikit😘😘
IshaPenacha IshaPenacha Feb 26, 2016
Apasal pelik semacam soalan? Boleh tanya macam tu😂😂😂
AkuroArishima01 AkuroArishima01 May 19, 2016
Ya allah sissss minat lukey jugak weyhhh samee kita selalu berangan benda yang sama :') takpe mana tau ann jodoh hahah
IshaPenacha IshaPenacha Feb 26, 2016
Most welcome😅😅😅😘😘😘
                              
                              Sweetla mamat tu, ai rasa ai tahu siapa. Mesti mamat yang nak ganti tempat Rayqal kan? Akak cayang, update more please, mana cukup ni je. Muah cikit😚😚😚