Cinta Ketua Gengster

Cinta Ketua Gengster

283K Reads 13.9K Votes 47 Part Story
syazweenshn 94 By cd2fb1c671 Updated Oct 19

Tengku Adam Adamy dan Tengku Aireesya Edora adalah dua orang yang berbeza yang tiada pertalian darah tetapi satu yang sama tentang mereka berdua iaitu mereka adalah ketua gengster bagi geng masing masing..pistol,pisau dan senjata senjata tajam adalah seperti teman mereka..tetapi dunia luar tidak tahu tentang identiti kedua mereka walaupon mereka selalu diburu media

Satu malam dua geng bertemu untuk selesaikan masalah antara mereka..dua ketua menjadi musuh...apabila berjumpa pasti perang 
dunia ketiga berlaku..
.

Satu hari dua ketua gengster dipaksa berkahwin...walaupon mereka adalah gengster,mereka tetap taat akan perintah tuhan dan ibubapa

Maka berlakulah perkahwinan yang dipaksa...

"Eh eh eh minah ni,satgi tak pasal pasal periuk yang ada kat dekat dapur tu tetiba ada atas kepala kau"- tengku adam

"Eh eh eh mamat ni,satgi tak pasal pasal periuk yang kau baling tu aku buat sup kepala kau"- tengku aireesya

Bolehkah mereka menggapai bahagia bersama?



# 1 gengster
# 3 viral list

  • action
  • family
  • funny
  • gengster
  • romance
GotNoFeel_ GotNoFeel_ 2 days ago
Aku baru mimpi kisah macam ni 😂 tak tau pulak dah ada orang tulis 😂😂
JaclynHugh JaclynHugh Sep 25
Best giler..cerita nie...author thumb up for u... 👍👍👍👍❤❤❤❤
nurizzx nurizzx Jun 15, 2016
err.wlaupun bru bca..aq xfham sngt klau ada ayat "lu gua"..knapa xguna aku kau ja
sofealia sofealia Aug 07, 2016
Hahahahahhahahahhahahahahahhahahahahhahahahqhahahhahahahhahahahahhaha
myyraa myyraa Jan 24
Novel ni best la. Lagi2 dgn watak utamà dia yg handsome and cantik. Kalau boleh tahu, siapa nama sebenar utk karakter adam and reesya?
NovaSicewet NovaSicewet Sep 17, 2016
Hahaa awak pusing tak paham sangat la bahasa melayu tp aq suka suka suka nie story👍👍