NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Cinta Ketua Gengster

Cinta Ketua Gengster

218K Reads 11.4K Votes 44 Part Story
syazweenshn 94 By cd2fb1c671 Updated Apr 01

Tengku Adam Adamy dan Tengku Aireesya Edora adalah dua orang yang berbeza yang tiada pertalian darah tetapi satu yang sama tentang mereka berdua iaitu mereka adalah ketua gengster bagi geng masing masing..pistol,pisau dan senjata senjata tajam adalah seperti teman mereka..tetapi dunia luar tidak tahu tentang identiti kedua mereka walaupon mereka selalu diburu media

Satu malam dua geng bertemu untuk selesaikan masalah antara mereka..dua ketua menjadi musuh...apabila berjumpa pasti perang 
dunia keempat berlaku..
.

Satu hari dua ketua gengster dipaksa berkahwin...walaupon mereka adalah gengster,mereka tetap taat akan perintah tuhan dan ibubapa

Maka berlakulah perkahwinan yang dipaksa...

"Eh eh eh minah ni,satgi tak pasal pasal periuk yang ada kat dekat dapur tu tetiba ada atas kepala kau"- tengku adam

"Eh eh eh mamat ni,satgi tak pasal pasal periuk yang kau baling tu aku buat sup kepala kau"- tengku aireesya

Bolehkah mereka menggapai bahagia bersama?



# 1 gengster
# 3 viral list

Ok la, cuma part transisi perhatian dari Adam ke Reesya boleh dibuat dengan lebih menarik.
nurizzx nurizzx Jun 15, 2016
err.wlaupun bru bca..aq xfham sngt klau ada ayat "lu gua"..knapa xguna aku kau ja
Takpe, sama-sama share apa yg saya tahu dan kongsi pendapat. Tak semestinya saya ni betul dan bagus.
                              
                              Try tengok baca tulisan saya, mungkin awak akan jumpa kelemahan dan kesilapan saya pulak
                              
                              :)
                              
                              Peace
sofealia sofealia Aug 07, 2016
Hahahahahhahahahhahahahahahhahahahahhahahahqhahahhahahahhahahahahhaha
myyraa myyraa Jan 24
Novel ni best la. Lagi2 dgn watak utamà dia yg handsome and cantik. Kalau boleh tahu, siapa nama sebenar utk karakter adam and reesya?
NovaSicewet NovaSicewet Sep 17, 2016
Hahaa awak pusing tak paham sangat la bahasa melayu tp aq suka suka suka nie story👍👍