Miss Bodyguard

Miss Bodyguard

97K Reads 5.4K Votes 23 Part Story
AngahVamps_ By Mie_Ali Updated Nov 23

Dia seorang yang ganas seperti seekor singa. Tapi kenapa pula dia dilantik sebagai Head Girl? Agaknya otak guru-guru sudah gila! Mandat babah dan abang-abang aku bukan besar!

Serabut menjadi Head Girl di sekolahnya, muncul pula seorang murid baru yg memang 'wassalam' pada mukanya.

"Gimme your best shot, Head girl!"- Ahmad Izz Hadi

"Apa? Kau ingat sekolah ni bapa kau punya ke, suka hati pakai tangkal-tangkal ni?"-Nur El Amira Haura

Mamat menjengkelkan! Semenjak Izz hadir, hidup El jadi kucar-kacir ditambah lagi urusannya menjadi 'bodyguard' paksa Izz. Itu yg paling sadis!

"Head Girl, ups bodyguard yg terlembap sedunia"-Izz

"Jerk Izzy Jelly!"-El

Apa akan jadinya hidup seorang El yg ganas selepas wujudnya makhluk tuhan bernama Izz? Yang pasti, dia juga tak dapat nafikan Izz byk buat dia berubah!

"Kau rasa aku teruk sangat ke? Takkan sikit pun kau tak rasa terharu dgn sembang pecah sentap aku?"-Izz

The_Fleur The_Fleur Apr 04
Rindu addmathhh 😭 kalau dpt jawab mesti gembira mcm dpt makanan free hahhaha
Sorry,nak komen sikit..
                              Bukan ke sepatut nya,ayat nya mcm ni..
                              
                              KE ARAH PEMANGGIL?
                              
                              sorry..but i like your story,kipidap!you are the bestt!