NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Statika

Statika

7.8K Reads 975 Votes 35 Part Story
kradljivica riječi By Elizabeth_Kushner Updated Jun 09

Noetika je sve prije nego obična znanost. Još uvijek u razvoju i ne suviše poznata, bavi se pojavama toliko čudnovatima da ponekad podsjećaju i na pravu magiju. 
Jedan od tri znanstveno-istraživačka centra posvećena noetici u svijetu je Londonski institut noetičkih znanosti, skraćeno LINZ, i jedan od njegovih zaposlenika je Mordecai Rottenberg- mladi ambiciozni znanstvenik koji zajedno sa svojih dvoje suradnika istražuje statičku buku, pokušavajući pronaći u njoj neku neobičnu sitnicu.
Isprva, projekt ne daje neke uočljive rezultate, no sve se naglo mijenja nakon što Mordecai pukom igrom slučaja upoznaje Marie Daladier, tinejdžericu koja statiku čuje potpuno drugačije od ostalih ljudi na Zemlji.

voidmarie voidmarie Mar 04, 2016
Stvarno mi deluje super.Iskreno,od tebe sam navikla na strava priče,tako da ne sumnjam u kvalitet ove.Jedva čekam da čitam dalje :)
eristinna eristinna Oct 18, 2016
Prilično zanimljivo za sada. Sviđa mi se način na koji su prikazani novi likovi i što ih polako upoznajemo.
fogelmaniis fogelmaniis Nov 08, 2016
Oke vec mi se svidja a znm da nmg citam dok se ne vratim iz skole .-.
SidnyMedison SidnyMedison May 31, 2016
Baš mi bolje što je uvod pisan u obliku e-maila .Kao što si i sama rekla, ni premalo ni previše otkriva .Za početak mogu reći da je priča misteriozna ,ali i obećavajuća ...
               So,i will read some news chapters :D