NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Dia... Si Penakluk Hati

Dia... Si Penakluk Hati

25.4K Reads 1K Votes 11 Part Story
A.F.N.A By IshaPenacha Updated Aug 11, 2016

"Yang you nak beria sangat kenapa? I ni langsung tak ada perasaan suka kat you, apatah lagi cinta." - Sufi Amalina

"Who say so? I akan takluk hati you sampai dapat." - Hariz Fakhri

Berjayakah Hariz Fakhri dalam mencapai misinya untuk menakluk hati Sufi Amalina, si gadis yang kelihatan sombong dan ego? Adakah dia masih setia setelah mengetahui kisah hidup seorang Sufi Amalina?

****

Status : Pending

IsyaHana IsyaHana Feb 24, 2016
Story awak tak pernah tak best. Idea amazing giler HAHAHA
                              
                              Tapi apa pon kerana hadirnya cinta tetap di hati saya HAHA
RazIdaSue RazIdaSue Feb 25, 2016
Hariz tentu dah lama kenal Sufi ni....hihihi....Sufi x baik sombong sgttt...   ok sambunggg
IsyaHana IsyaHana Feb 25, 2016
Hilang stress dkt sekolah bila baca cerita ni..
                              
                              Bestttttt1000×