Un Inger 'Picat'

Un Inger 'Picat'

32.2K Reads 1.2K Votes 35 Part Story
Claudia Iamandei By ClaudiaIamandei Updated Jan 20

Amandoi au avut un trecut dificil care le-a schimbat atitudinea, caracterul , personalitatea. Un trecut dureros dar care i-a maturizat.  Se intalnesc , se indragostesc , au partea de momente frumoase dar si de momente mai putin placute. Atunci cand trecutul isi pune amprenta pe prezentul lor , vor trece ei peste toate obstacolele aparute ? 


Ea -sefa unei firme de avocatura ,mereu cu zambetul pe buze dar totodata infioratoare.  O femeie care stie sa isi impuna punctul de vedere , era stilata si apreciata. Educata,frumoasa  ,orgolioasa si hotarata ,totusi destul de vulnerabila cand vine vorba de sentimentele ei , de mult ascunse. 


El- un sef apreciat si respectat, infiorator cand nu ii asculti ordinele. Un barbat arogant, increzut si serioas dar seducator,   jucaus , sensibil si amuzant doar in prezenta ei . Ea: Nicole Smith
El: Alexander Jones

Îmi place mult cartea ta!!Te rog daca ești drăguță poți intra pe profilul meu si sa lași la cartea mea un comentariu si un vot daca ți-a plăcut!!Valabil si pentru restul cititorilor acestei cărți !