KOSTSCHOOL

KOSTSCHOOL

2.7K Reads 153 Votes 37 Part Story
Tosca By toscaaaa Updated 4 days ago

Het verhaal tussen Bella en Daan. Op het eerste gezicht mogen ze elkaar niet. Naarmate ze meer met elkaar omgaan door hun andere vrienden leren ze elkaar beter kennen. Gaan ze elkaar leuk vinden? Komt er iets tussen hun of is het echte haat voor altijd? Daan is de echte badboy van de kostschool en je mag ook wel zeggen dat iedereen hem kent. Bella daar in tegen is nieuw en kent daar dus nog vrij weinig mensen. Daan en Bella houden samen verschillende weddenschappen de één loopt goed en de ander slecht. 


STUKJE UIT BOEK:
 'Wie heeft een relatie?' Vraagt Linda. Iedereen pakt een glas. Het verbaast me dat iedereen me raar aan kijkt. 'Oke we gaan verder.' Linda kijkt iedereen fel aan. 'Wie is er nog nooit dronken geweest op een feest?' Niemand pakt een glas alleen ik. Fijn dit... 'Wie mag Daan niet?' Ik pak een glas en drink het snel op. Iedereen kijkt me aan en Daan krijgt een grijns op zijn gezicht.

NIET KOPIËREN

nooooo ik heb het boek uit ik heb meerdere hoofdstukken nodig
morgen heb ik 3 belangrijke toetsen maar  heb nog steeds niet kunnen leren doordat ik het persen door moest lezen van mezelf ( wat doe je me aan :O )
esmeejanson esmeejanson Nov 06
Omg lijkt me een super leuk boek!!! Ik heb je andere boek al gelezen. Je kan echt super mooie verhalen schrijven!!
Chetje02 Chetje02 Jul 10
Ik ga nu ook dit boek van je lezen, volgens mij wordt dees leuk😏