NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Marrying a Millionaire?

Marrying a Millionaire?

134K Reads 4.1K Votes 44 Part Story
SentiaMelina177 By TyaLee Updated Jan 23

Adrianna Sofea
Nak kahwin ke tak nak? Kalau aku tak kahwin nanti aku disebut penipu..tak nak aku..hancur maruah. Kalau aku kahwin dengan dia alamatnya makan hati berulamkan jantung setiap hari..dahlah badak sumbu tu hati beku tak ada perasan sombong nyer tinggi mengalahkan langit. Ana kau nak ke tak nak nie?..

Ryan Adam
I will marry her..only her..She's the one for me. No matter what aku akan melamar dia sekarang juga. i love her and of course she love me too. Aku tak akan kahwin dengan perempuan lain kalau bukan dengan dia. i know she will say yes..i'll know she will accept this ring..

Aryana Bella
i do love you dear..i mengaku i cintakan you very much. But perjalanan hidup i masih panjang. Career i baru nak bermula.. i belum ready..i love you but my answer is no..

Rezza Haikal
Wow cantik nye dia sekarang ni..dulu lain sekarang lain..dulu itik hodoh sekarang angsa cantik..kalau buat bini satu dunia cemburu kat aku..tapi nak ke dia kat aku lepas apa aku dah buat kat dia..

TyaLee TyaLee Nov 25, 2016
Sorry..saya unpublish bab 2 sampai bab 16..nak edit something..sekarang saya dah publish balik..
chaeleyna chaeleyna Nov 24, 2016
eh pelik lah. nape tekan bab 2 tak dpt? and sterusnya lah smpai bab 8 ni😭😭
millah257 millah257 Feb 28
Dah kemaruk nak kahwin lah tu..😂😂😂 stress ya cik kak sebab janji ngan encik mat