Marrying a Millionaire?

Marrying a Millionaire?

91.6K Reads 2.7K Votes 35 Part Story
SentiaMelina177 By JessyMelina Updated 2 days ago

Adriana Sofea
Nak kahwin ke tak nak? Kalau aku tak kahwin nanti aku disebut penipu..tak nak aku..hancur maruah. Kalau aku kahwin dengan dia alamatnya makan hati berulamkan jantung setiap hari..dahlah badak sumbu tu hati beku tak ada perasan sombong nyer tinggi mengalahkan langit. Ana kau nak ke tak nak nie?..

Ryan Adam
I will marry her..only her..She's the one for me. No matter what aku akan melamar dia sekarang juga. i love her and of course she love me too. Aku tak akan kahwin dengan perempuan lain kalau bukan dengan dia. i know she will say yes..i'll know she will accept this ring..

Aryana Bella
i do love you dear..i mengaku i cintakan you very much. But perjalanan hidup i masih panjang. Career i baru nak bermula.. i belum ready..i love you but my answer is no..

Rezza Haikal
Wow cantik nye dia sekarang ni..dulu lain sekarang lain..dulu itik hodoh sekarang angsa cantik..kalau buat bini satu dunia cemburu kat aku..tapi nak ke dia kat aku lepas apa aku dah buat kat dia..

JessyMelina JessyMelina Nov 25
Sorry..saya unpublish bab 2 sampai bab 16..nak edit something..sekarang saya dah publish balik..
chaeleyna chaeleyna Nov 24
eh pelik lah. nape tekan bab 2 tak dpt? and sterusnya lah smpai bab 8 ni😭😭