Far Away

Far Away

31.1K Reads 3.3K Votes 29 Part Story
iness-a By inessaz Completed

Mencintai seseorang secara diam-diam itu memang sangat sakit. Tapi entah mengapa aku sangat menyukai itu. Aku masih saja bertahan dalam keadaan seperti ini. Keadaan, mencintai dalam diam. Tidak seorang pun tau tentang perasaan ini. Siapa yang menyangka ,aku yang berawal menjadi 'mak comblang' dia dan sahabatku, kini aku yang terjebak dalam pesonanya. Aku juga tidak tahu bermula dari mana. Dan aku juga tidak tahu akan bermuara kemana.

- Naira Putri Himawan


25/10/16 #196 in Teen Fiction

cvalerine cvalerine Aug 08
Hi. Aku lg join wattys nih 
                              Bantu aku ya dengan cara baca dan vomment ceritaku, tenang aja yg contains maturity aku private kok hehe
                              Thank you
Harisazhari Harisazhari Jul 25
salam kenal mbak Ines. kalau ada waktu, boleh kak di coba cerita romance ini https://www.wattpad.com/story/77467233-hello-sunshine 
                              
                              semoga ceritanya menghibur. Terima kasih dan terus berkarya :)