The Survivor

The Survivor

67.8K Reads 5.1K Votes 40 Part Story
Asm_x_boekenwurm By asmxboekenwurm Updated Nov 28, 2017

Mate... Het word spookte door mijn hoofd terwijl ik de jongen aankeek die voor mijn cel stond.

'Wat is je naam?'. Kijk, hij vraagt het tenminste netjes! 'Abby. Wat is jouw naam?' 'Laat me raden. Je bent een Rouge' zei hij met een bittere toon in zijn stem en mijn vraag ontwijkend. Ik zei niks, bang voor wat hij zou gaan zeggen. De jongen keek me recht in mijn ogen aan. 'Ik, Caine, wijs jou, Abby, af als mijn mate'. 

Een helse pijn kroop over mijn hart heen, en verspreidde zich over mijn hele lichaam. Mijn grootste angst was werkelijkheid geloven. Ik had mijn mate gevonden, en hij had me afgewezen. Alleen omdat ik een Rouge ben...


Abby is sinds haar 7e een Rouge. Niet zomaar een Rouge, maar dé Rouge. Haar roedel is uitgemoord, en zij was de enige overlevende. Ze heeft haar wolf vroeg gekregen, en is een levende legende onder de Rouge's. Ze leid een prima zwervend bestaan. Maar dan ontmoet ze haar mate. En omdat ze een Rouge is, wijst hij haar af. Als zijn roedel word aangevallen door dezelfde roedel als de roedel die Abby's roedel heeft aangevallen, gaan ze samenwerken om een groot leger op te zetten zodat ze de Legend Wolves kunnen verslaan. Dit gaat echter niet zo gemakkelijk als gehoopt, en ze komen onderweg een paar problemen tegen. Caine laat zijn spijt blijken aan Abby, maar Abby is niet makkelijk over te halen om iemand te vergeven. En dan is er ook nog het feit dat Abby geen normale weerwolf is. Abby zou graag willen weten wie ze nou eigenlijk is, en waarom de Legend Wolves eigenlijk achter haar aan zitten. Zal het haar lukken om ondanks al de struggles haar eigen happy end te krijgen?

Ik ben altijd al benieuwd geweest hoe lang ik er over doe om een boek te voltooien, dus:
Begonnen op #10 maart 2016
Beëindigt op # ........ (Nog aan het schrijven)

Hoogst behaalde plek #6 in weerwolf

  • afwijzing
  • beta
  • mate
  • rouges
lini_hulst lini_hulst Oct 19, 2017
Meid, als ik nog eens bieptest heb. Wil je dan in mijn plaats rennen?