Soția lui

Soția lui

12.2K Reads 862 Votes 18 Part Story
KatherineRosemberg By KatherineRosemberg Updated Jan 22, 2017

Deși era doar o "mână de femeie" cum îi plăcea lui să spună, era exact ceea ce isi dorea. Părul său lung ,roșcat, lăsat pe spate asemeni unui foc mocnit ,ochii săi de un negru cărbune și pielea albă ca laptele erau combinția perfectă. Era însuși esența. Toate forțele naturii combinate într-un trup perfect. Nu era sigur dacă asta era ceea ce își imagina el sau era adevarat, dar ştiuse cu siguranță de ce prietenul său cel mai bun se îndrăgostise de ea.
 Când doar câțiva metri îi mai desparțeau, o privi atent: era atât de scundă încât ar fi putut foarte ușor să o țină în brațe ca pe un copil de zece ani. Îi analiza buzele rozalii și subtiri, nasul cârn, pomeții proeminenți și ochii mari. La dracu! Parcă era o pictură perfectă cu semnătura lui Leonardo Da Vinci. 
 -Multumesc Andrei! Ii zambi , de data asta cu un strop de fericire. Numele lui suna atat de bine pe buzele ei! Ar fi dat orice sa-i spuna intr-o zi "Te iubesc Andrei", dar isi amintea de fiecare data ca acest lucru era imposibil pentru ca ea, era sotia lui.

MehndiSmith MehndiSmith Feb 13, 2016
Iti multumesc mult pentru dedicatie! Astept continuarea cu nerabdare. 😘😘😘
OliviaLeahR- OliviaLeahR- Feb 14, 2016
Aww multumesc din suflet pt dedicatie. Asteptet capitolul urmator.
KatherineRosemberg KatherineRosemberg Feb 12, 2016
Nu a fost intentionat, ma uit acum sa va daca e asa. A fost o greseala de tastare. Probabil ti-ai dat seama din ce am scris in continuare ca nu sunt vreo agramata care sa nu stie cum se scrie : " Bucuresti".. 
               Multumesc pentru atentionare!!
MehndiSmith MehndiSmith Feb 12, 2016
De ce trebuia sa apara una la final? Imi place mult! Esti abia la inceput, dar este unul promitator! Felicitari!