NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
That Annoying Police is My Husband ?!

That Annoying Police is My Husband ?!

19.4K Reads 1.3K Votes 7 Part Story
hey waddup By taetrash- Updated Jul 25, 2016

Park Saerim , gadis comel yang sangat nakal dan periang . Dia selalu dipanggil 'trouble maker' kerana Saerim selalu membawa masalah di sekolahnya . 

Dia selalu bertembung dengan seorang polis tampan tak kira dimana sahaja . Cukup merimaskan buat Saerim . 

Apakah yang terjadi jika dia dijodohkan dengan polis yang dia katakan annoying dan byuntae

syqfhnajwa syqfhnajwa Dec 26, 2016
Aku pon x nak dengaf ape ape lagi terus sumbat kapas kat telinga. Omma aku pandamg je aku pas tu dia pulas telinga aku lagi merah huhu
anissofea12 anissofea12 Jul 26, 2016
Aik..gila ke my kookies tetiba nk kahwin...baru kenal xdi...
syqfhnajwa syqfhnajwa Dec 26, 2016
Kami sedang membuat teng teng di tengah jalan tapi polus tahan kami. Polis tu sangat tampan sampai kan kawan saya masuk dalam parit dan ade jugak yg cair. Saya ?? Saya dah lari masuk rumahlah sbb x nak ditahan HOHO
syqfhnajwa syqfhnajwa Dec 26, 2016
Huhu //omma masuk bilik aku dan pulas telinga ku huhu besar\\ aku pon duduk kat ruang tamu dengan telinga besar bapak gajah
syqfhnajwa syqfhnajwa Dec 26, 2016
Dia nak tangkap saya abb hal tadi tu tidakkkkkk....... *sound sedih*😭😭   //lari masuk bilik amik headpon pakai\\ huhu sekarang aku x akan dengar omma panggil ku HAHAHA
syqfhnajwa syqfhnajwa Dec 26, 2016
Aku x nak nampak ape ape aku pon pergi amik bantal tutup kat muka aku huhu *x nampak x nampak huhu*