Benci Vs Sayang

Benci Vs Sayang

431K Reads 17K Votes 35 Part Story
Blank By meyloo_ Completed

"Woi perempuan! Kau suka aku ? Hek eleh! Tak payah nak berangan nak jadi awek aku lah. Balik tilik muka kau dekat cermin. Jerawat bersepah dekat muka. Hek! Awek aku jauh lagi cantik dari kau." -Aidil Syafiq.


Orang kata, jangan benci nanti tukar jadi sayang.
Orang kata lagi, jangan hina yang hodoh sebab nanti yang hodoh tu akan jadi cantik. 

Bagi Mia Sofia walau berapa banyak cacian yang dilemparkan oleh Aidil Syafiq buat dirinya, dia tetap cintakan lelaki itu. Ya. 


Adakah perasaan benci Aidil Syafiq pada Mia Sofia akan bertukar jadi sayang?

Kne langgar je pon.kotor apanya baju,bknnya mia bwk kuah kari..mamat ni ngan awek dia sama je gedik.
BAPAK HENSEM HAHAHAHHAA KALAU AKU JD MIA NI, AKU XKN CRI CRUSH LAIN HAHAHHAHHA
TheOnlyHans TheOnlyHans Mar 31, 2016
Ambangan? Ni mesti author kempunan nak makan nasi ambang sampai sekolah diletak nama ambangan 😆
millah257 millah257 Mar 31, 2016
Alah..takpelah..ada novelis namakan tempat dengan sekolah macam nama kayangan..tapi lepas tu dating kat mid valley and kl..lagi pening nak bayangkan..
meyloo_ meyloo_ Mar 26, 2016
Dia bilang, dia itu budak baru di sekolah. Baru aja pindah. Ngerti ngak?
FinaFany_Aimin FinaFany_Aimin Mar 25, 2016
Yg belah knn tu Aidil Syafiq ke??? Hrp yela, sbb hensem  XD XD