Benci Vs Sayang

Benci Vs Sayang

303K Reads 13K Votes 35 Part Story
Wa By mmelmel_ Completed

"Woi perempuan! Kau suka aku ? Hek eleh! Tak payah nak berangan nak jadi awek aku lah. Balik tilik muka kau dekat cermin. Jerawat bersepah dekat muka. Hek! Awek aku jauh lagi cantik dari kau." -Aidil Syafiq.


Orang kata, jangan benci nanti tukar jadi sayang.
Orang kata lagi, jangan hina yang hodoh sebab nanti yang hodoh tu akan jadi cantik. 

Bagi Mia Sofia walau berapa banyak cacian yang dilemparkan oleh Aidil Syafiq buat dirinya, dia tetap cintakan lelaki itu. Ya. 


Adakah perasaan benci Aidil Syafiq pada Mia Sofia akan bertukar jadi sayang?

TheOnlyHans TheOnlyHans Mar 31
Ambangan? Ni mesti author kempunan nak makan nasi ambang sampai sekolah diletak nama ambangan 😆
millah257 millah257 Mar 31
Alah..takpelah..ada novelis namakan tempat dengan sekolah macam nama kayangan..tapi lepas tu dating kat mid valley and kl..lagi pening nak bayangkan..
Aienkinna Aienkinna May 01
Jauh betul perbezaan antara Aidil Syafiq dan Aidil Syakir.Kembar yang masing2 perwatakan yang berbeza.
mmelmel_ mmelmel_ Mar 26
Dia bilang, dia itu budak baru di sekolah. Baru aja pindah. Ngerti ngak?
Aienkinna Aienkinna May 01
Jauh betul perbezaan antara Aidil Syafiq dan Aidil Syakir.Kembar yang masing2 perwatakan yang berbeza.
Yg belah knn tu Aidil Syafiq ke??? Hrp yela, sbb hensem  XD XD