WAKTU✔

WAKTU✔

70.3K Reads 3.8K Votes 49 Part Story
amie By amiehazel Completed

Kalau hampa suka baca cerita cheesy, sini bukan tempatnya.

thedoubleJ thedoubleJ Feb 19, 2016
Oh rupanya nama ris tu haidi farisi. Ingatkan nama dia haris haha
wadazaini wadazaini Feb 19, 2016
harap ris dapat cinta sejati dia . semiga sofea tidak seperti qi :') semoga ris mendapat kebahagiaan
SYASYAANNISA SYASYAANNISA Mar 17, 2016
Mesra jugak si Ris ni .....😅 
                              Hope die dapat istri yg x mcm si Qi tu ....
wadazaini wadazaini Feb 19, 2016
harap ris dapat cinta sejati dia . semiga sofea tidak seperti qi :') semoga ris mendapat kebahagiaan
wadazaini wadazaini Feb 19, 2016
harap ris dapat cinta sejati dia . semiga sofea tidak seperti qi :') semoga ris mendapat kebahagiaan
ThePython ThePython Feb 19, 2016
Banyak sis nak buat story erh.. Sis update story ni lah dulu, macam best je story waktu ni... Apa pun keep writing sis.. X sabar nk baca bile sis update nanti ;)