Waktu ✔

Waktu ✔

62.5K Reads 3.4K Votes 48 Part Story
amhzl By amiehazel Completed

Jika ada peluang untuk ubah masa lalu, adakah kau mahu mengubahnya?

Mungkin ada yang menjawab tidak.

Mungkin juga ramai yang menjawab ya.

Tapi bukankah kau yang sekarang ialah hasil dari kau yang dahulu?

Kenapa perlu ubah? Like seriously dude... 

---- 

Kalau hampa suka baca cerita cheesy, sini bukan tempatnya.

thedoubleJ thedoubleJ Feb 19
Oh rupanya nama ris tu haidi farisi. Ingatkan nama dia haris haha
wadazaini wadazaini Feb 19
harap ris dapat cinta sejati dia . semiga sofea tidak seperti qi :') semoga ris mendapat kebahagiaan
Mesra jugak si Ris ni .....😅 
                              Hope die dapat istri yg x mcm si Qi tu ....
wadazaini wadazaini Feb 19
harap ris dapat cinta sejati dia . semiga sofea tidak seperti qi :') semoga ris mendapat kebahagiaan
wadazaini wadazaini Feb 19
harap ris dapat cinta sejati dia . semiga sofea tidak seperti qi :') semoga ris mendapat kebahagiaan
ThePython ThePython Feb 19
Banyak sis nak buat story erh.. Sis update story ni lah dulu, macam best je story waktu ni... Apa pun keep writing sis.. X sabar nk baca bile sis update nanti ;)