Bengkok

Bengkok

39.7K Reads 1.2K Votes 41 Part Story
Fain Jay By fainjay Completed

"Iya, aku bengkok. Kenapa? Aku pun tak tahu. Sejak aku mengenal erti cinta, hati aku terpaut pada seorang insan bergelar perempuan."

Ini adalah kisah perjalanan hidup Zee, seorang tomboy, di dalam dunia LGBT. Tidak semua orang dilahirkan dengan naluri yang normal. You just have to accept yourself or you'll stuck in the closet forever feeling sad and lonely. Kau takkan tahu apa yang menunggu di sebalik pintu kalau kau terus bersembunyi. Mungkin kau akan temui jalan yang benar atau sebaliknya. At least, kau tak stuck. Move forward!

Untuk golongan yang curious, this is how I roll. Nah, just kidding. Some are just my imagination.

WARNING! Please do not try being gay. Once you go gay, you'll always be gay.

Thank you for reading!

honeiyra honeiyra Mar 16
Karakter "tirah" tu nampak betul.. haha.. cz that's my name..heheh
honeiyra honeiyra Mar 16
Karakter "tirah" tu nampak betul.. haha.. cz that's my name..heheh
ArkFly ArkFly Nov 03
Hai ini kali kedua aku baca cerita ni. Nice story. Cuma nak tahu ni kisah benar@rekaan?