KOTEJ - sebuah novel Afiqah AR

KOTEJ - sebuah novel Afiqah AR

24.4K Reads 822 Votes 13 Part Story
Buku Fixi By BukuFixi Completed

Ozy seorang pelajar universiti tempatan yang hanya suka bersendiri, tidak suka berkawan dan amat meminati game penyiasatan. Dia didesak oleh ibu untuk pergi ke rumah opah ketika cuti semester. Opah tinggal di dalam sebuah kotej kecil di atas pulau. Kawasan itu sangat terpencil dan tidak diketahui ramai akan kewujudannya. Walaupun opah bersendirian di kotej itu, pada sebelah siangnya dia ditemani oleh tiga orang pembantu - Pak Kasim, Pak Badar dan Mawarsari. Pelbagai kejadian aneh berlaku semasa ketibaan Ozy di pulau itu.

kyna_gafar kyna_gafar Feb 16
Citer ni sangat sangat sangat mengujakan! Haha. rare betul opah Ozy. ✖D
kyna_gafar kyna_gafar Feb 12
Bnyk² game yg kau mention, burger shop je yg aku pnh main. Haha.
julailith julailith Feb 15
Bestlah Kotej ni!!!! Rasa seronok pulak baca dan sudah semestinya aku gelak tak berhenti sebab mudah terhibur dengan Ozy sangat agaknya. Hahahaha. Apa apa hal pun, keep it up, wahai penulis! :D
iamezz iamezz Apr 18
Wow wow, dulu pun main gba , pokemon , sims city, streetfighter, burger shop em macam semua sama je, yes geng!!