KOTEJ - sebuah novel Afiqah AR

KOTEJ - sebuah novel Afiqah AR

35.6K Reads 1.1K Votes 13 Part Story
Buku Fixi By BukuFixi Completed

Ozy seorang pelajar universiti tempatan yang hanya suka bersendiri, tidak suka berkawan dan amat meminati game penyiasatan. Dia didesak oleh ibu untuk pergi ke rumah opah ketika cuti semester. Opah tinggal di dalam sebuah kotej kecil di atas pulau. Kawasan itu sangat terpencil dan tidak diketahui ramai akan kewujudannya. Walaupun opah bersendirian di kotej itu, pada sebelah siangnya dia ditemani oleh tiga orang pembantu - Pak Kasim, Pak Badar dan Mawarsari. Pelbagai kejadian aneh berlaku semasa ketibaan Ozy di pulau itu.

  • malaysia
LeezJoon LeezJoon Apr 17
Betul, betul, betul!
                              Saya pakai yang RM15/bulan. Jadi la buat baca cerita kat wattpad. Tapi dia punya slow, boleh mengundang sendu.
LeezJoon LeezJoon Apr 17
Sama la..malam-malam duduk dalam bilik tak buka lampu, sambil buat kerja dekat laptop.
Waaah, alhamdulillah! Ad jga org mcm aq >< wlaupun hkikatnya he's just a geeky fictional character.. /.\ but STILL!
kyna_gafar kyna_gafar Feb 16, 2016
Citer ni sangat sangat sangat mengujakan! Haha. rare betul opah Ozy. ✖D
kyna_gafar kyna_gafar Feb 12, 2016
Bnyk² game yg kau mention, burger shop je yg aku pnh main. Haha.
julailith julailith Feb 15, 2016
Bestlah Kotej ni!!!! Rasa seronok pulak baca dan sudah semestinya aku gelak tak berhenti sebab mudah terhibur dengan Ozy sangat agaknya. Hahahaha. Apa apa hal pun, keep it up, wahai penulis! :D