{✿} marrying a jerk ➽ kth

{✿} marrying a jerk ➽ kth

72.3K Reads 6.5K Votes 19 Part Story
limamimot. By mimotae- Completed

"Mama nak kamu kahwin dengan TaeTae !" 

"Siapa TaeTae tu ? Ahli Taetiseo ke ? Ishh takkan lah ma.." 

"Ishh Kim Taehyung la ! Apa pula Taetiseo pula nii?" 

What ? Kahwin dengan dia ? Musuh tradisi alam semesta dari sekolah tuu ? Tapi kenapa ? 

"Actually, mama dah tunangkan kamu berdua dari kecil" 


-kisah seorang gadis bernama Moon Naera(24) yang telah diaturkan perkahwinannya bersama bekas teman lelakinya yang pernah mencuranginya dan telah menjadi tunangan sejak kecil .


Highest ranking - was in #224 in romance.

• cover

huhuhu(T^T) samalh author,kena ikut je cakap ayah😭😭😭
tae trima knyataan hati ko cpt muncul rsa brslh takyah brlagak ego sngt😂😂
Baik kau kahwin ngan aku lah Taehyung... Aku suruh kau tido kat tandas!! 😂😂😂 Tak boleh mandi 😂😂😂 (main2 jea...)
KimTae_Chocookies KimTae_Chocookies Dec 23, 2016
Mohon pupus sygku taehyung yg ada dlm ff ni.. Bukan yg real 😘😘