Furtuna Inimii

Furtuna Inimii

26.7K Reads 2.2K Votes 31 Part Story
alida25 By alida25 Updated Nov 27

Din durerea  sedimentată se formează o rocă, care în timp se transformă într-un zid de apărare în jurul inimii, fiind cel mai greu lucru de doborât.
Alida, o tânără de douăzeci și cinci de ani, cu un trecut dureros care a marcat-o, cu o furtună în suflet și o inima în bucăți, exact ca un puzzle, dar ea nu lasă pe nimeni să îi lipească piesele lipsă, îl întâlnește pe Dean, care se luptă cu propria furtună din suflet, care s-a ascuns după propriul zid. 
Când se întâlnesc între cei doi se naște o atracție care ii uimește, dar pe care nu vor să o recunoască nici unul dintre ei!
Totul se amplifică când Alida află de o persoană apropiată că suferă de o boală nemiloasă, atunci realizează că viața este atât de imprevizibilă și că este nedrept să nu își mai acorde o șansă la fericire.
Dar cum nimic nu se realizează ușor, trecutul revine ca o tornadă în viața lor, făcând din fericirea lor un țel tot mai greu de atins!

Foloseste in loc de cratima linia normală de dialog -> la începutul unei replici. In rest e fain. ^^
AnnaVMaria AnnaVMaria May 09
Este un inceput interesant, care capteaza atentia autorului. Sa pui virgula inainte de "dar" si sa pui virgula inainte de "care" cand oferi o explicatie. Pe masura ce voi continua lectura, iti voi oferi parerea mea :D
Elenne17 Elenne17 Jun 25
Pare foarte interesantă. :) Abia aștept să văd cum se desfășoară acțiunea. Pupici! :*
E...wow. Nu am cuvinte sa explic. O singura obiectie ar fi aceea ca folosesti prea multe propozitii intr-o fraza, daca intelegi. In rest o totul ok, foarte bine scrisa si ador ideea.
Este un început bun, îmi place că folosești diacritice și linie de dialog. Succes ai departe.
Pare destul de okay. În unele locuri mai era nevoie de câte o virgulă, dar, după cum am spus, e okay. Îmi place ideea până acum. Să văd cum sunt şi celelalte capitole.