De Begaafden - MALEDICTUS

De Begaafden - MALEDICTUS

48.9K Reads 5.3K Votes 46 Part Story
Darth Vader By Rani1999 Completed

Genesis en Duvall zijn meegenomen door heer Griffin en worden gevangen gehouden in zijn zwaarbewaakt fort. Maar er klopt iets niet. Griffins gedrag is vreemd en hij lijkt Genesis niet uitzonderlijk wreed te behandelen, terwijl hij dat wel met zijn broer doet.
Duvall wordt gemarteld en balanceert op het randje van de dood, maar Genesis krijgt alles wat ze wil en wordt door de kille man behandeld met liefde en een verrassende tederheid.
Ondertussen is Pax onderweg naar Terra met het grootste geheim dat hij ooit mee heeft moeten torsen op zijn schouders.
En als iemand erachter komt, staat de toekomst van Terra voor altijd op het spel.

Cover by @RachelS8766

Bluepoppet Bluepoppet Jul 04
GRIFFIN IS VERLIEFD OP GENESIS.... Oehhh...... Dit gaat uit de hand lOPEN...
               TAM TAM TAAAAAAAMMM!!🤐
Roozz_14 Roozz_14 Jul 05
Klop het dat er geen geluid bij zit, want ik krijgt de trailer alleen te zien zonder geluid
ZozoPooh ZozoPooh Jul 05
GRIFFIN. GRIFFIN IS BANG. OM MENSEN TE VERLIEZEN WAARVAN HIJ HOUDT OMDAT HIJ ZIJN GROTE LIEFDE AL IS VERLOREN. HIJ WILT NIET NOG MEER MENSEN VERLIEZEN WAAR HIJ OM GEEFT ONDER ANDERE GENESIS.
Zijn dat niet.. De twee personages uit Teen Wolf.. Hun echte naam ken ik even niet, Derek Hale en.. Peter.. Hale? Als ik het goed heb..
IK HOOP IETS ALS DAT VAN MIDAS (DIE KNAKKER DIE ALLES IN GOUD KON LATEN VERANDEREN ALS HIJ HET AANRAAKTE) MAAR DAN GECONTROLEERD EN MET CHOCOLA 🍫🍫
Nah, watergave is het bij mij in ieder geval niet. Heb net met uoterste concentratie in de douche gestaan om water te laten zweven, en niks gebeurd. 😂