For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
BTS IMAGINES

BTS IMAGINES

15.6K Reads 1K Votes 10 Part Story
N. A. Irdna By AinRosdy Completed

'Asal kau suka sgt kt diorg? Diorg bknnya tau kau wujud pun'
'Apa gunanya kau bernafas? Lagipun kau tetap akan mati..Even diorg x tau aku wujud,otak aku boleh wujudkan diri aku jadi sebahagian dari hidup diorg'

  • 9gcy99cy9cf9cfgou
  • blah
  • bsbsbs
  • lalal
  • sial
Sugary_Vahlia Sugary_Vahlia Dec 24, 2017
Aku lebih ship V ngan Jungkook=VKOOK atau V ngan Jimin=VMIN@95lines
loveyourself0293 loveyourself0293 Sep 23, 2017
Samalah..rasa cam nak sepak2 je kan? Lagi2 kalau ada orang yg suka buat cerita palsu😂😂
btschim_chimmy btschim_chimmy Oct 08, 2017
Daebak!!!cerita dia bapak best!aku jadi gila bila layan cerita ni!😚😙love you jungkook
Taehyung1797 Taehyung1797 Jul 15, 2017
Agak2 ah author!😭😭😭 Jgn ah ckp Tae cm tu😭😂😂
Hoi! Laki aku tu! Ish J-Hope ni! Sampai hati ko Kookie cium pompuan lain.... Takpe Ah, aku faham... Aku tak lawa, tak comel, tak pandai masak. Tapke lah... (Berlakon je, jangan kecam aku sudah) 😂
KimNaimjoon KimNaimjoon Sep 25, 2016
Mmg x leh pki koreaboo tu..mklmt slh..blh dia kata semua member BTS plastik..