"I'm Yours , Kekasih Halal Abang"

"I'm Yours , Kekasih Halal Abang"

33K Reads 2.1K Votes 29 Part Story
Syera_L By Syera_L Updated Apr 17

"I'm Yours , Kekasih Halal Abang"

Kisah dua hati yang saling memendam rasa dua tahun lamanya , dan akhirnya dengan sekali lafaz . Alhamdulillah . Sah!

Muhammad Hadi , 20 tahun
Ainan Manshahar , 17 tahun

Tetapi,

Kemanisan cinta selepas nikah antara Ainan Manshahar dan Muhammad Hadi diuji dengan pelbagai arus dugaan .

Masjid mereka kukuhnya tiada ,

"Kau Ainan , tak payah nak tunjuk suci depan aku . Kau ingat aku Mak ngah kau , aku sayang kau lah? aku layan kau baik baik lah? kau salah lah betina . Dendam aku , takkan pernah pudar! ingat tu"

"Kau ni! memang anak sedare tak di untung langsung! aku takkan bagi kau jumpa dengan anakanak aku lagi! kau tu pembawaaaaa sial!!!!"

 Puan Halina .

Dugaan dan dugaan :')

"Kau ingat kau siape ha! kau ingat kau boleh senang-senang aje amik buahhati aku ni! kau mimpilah betina . Pegi kau!"

Glory yang sudah bertahun lama memendam rasa terhadap Hadi , muncul menjadi bara api antara Ainan dan Hadi .

- - Apr 02
Waalaikumusalam.. hi... lepas exam nak pulun baca hat nie naaaa.. jadi tak my utara language *wink3*😉 hihikk
waalaikumusslm..maaf syera sis trpkse blas kt sni....sama² syera
kyna_gafar kyna_gafar Feb 28
Awak cpt update chapter 1 or prolog. Kite singgah kt citer ni sbb nme watak dia Hadi. Omg! Hahaha. *ok terover lak