Crush

Crush

61.2K Reads 3.8K Votes 55 Part Story
jngsjn By jngsjn_ Completed

(COMPLETE)

Crush. Sesuatu perasaan yang semua orang akan rasa. Melainkan kalau korang bukan orang. Idk hahahah. 

Story ni tentang crush. Of courselah, tengok tajuk pun dah tahu. Author ni pun satu. Ceh.
Sipnosis eh?

Apa pendapat korang bila korang dengan bestfriend korang suka orang yang sama? Mesti complicated kan? Kalau crush korang macam bagi mixed signal? Lagi-lagi complicated kan? Kalau ex-crush korang bagi harapan balik? Auch.

Jadi, dah tahu kan storyline dia macam mana? Now, terpulang pada korang sama ada nak baca story ni or endahkannya. It's okay,  #sistabah :') 

And kalau korang ada vote, thank you so much! Koranglah pengukuh semangat author untuk terus maju hahahahha *flipshair

p/s: Kalau story ni ada tersama dengan mana-mana story lain, author minta maaf dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. Tak ada niat langsung untuk author plagiarise story lain. Lagi sekali, author minta maaf. 

Mohon maaf atas ke'typo'an~

No comments listed yet.