Abang Bad - The Story

Abang Bad - The Story

16.3K Reads 210 Votes 3 Part Story
EncikBiskut By EncikBiskut Updated Jul 26, 2016

Permulaan kehidupan tinggal sebumbung bersama dengan dua lelaki yang lebih berusia telah mengubah kehidupan Hairil.

Dua senior itu adalah;

Abang Man: 
Seorang yang pernah menjadi 'crush' Hairil. Seorang yang baik hati dan memahami.

Abang Bad:
Seorang yang tegas, kasar tutur kata dan perbuatan

Hairil kurang menyenangi Abang Bad yang baginya agak sukar untuk mendapatkan keserasian. Ada sahaja yang Abang Bad ingin marah, tegur dan perli pada Hairil. Kerana itu Hairil kurang suka dengan Abang Bad.

Namun...

Semakin lama Hairil kenali.. mungkin Abang Bad tidak lah seperti apa yang Hairil sangkakan..

AmienIsmail AmienIsmail Jun 30
Cerewet gila duh kalau aku suruh je masak sendiri tak jadi nak tolong... tapi cam menarik plak "si dingin dan si naif" hahahah sesuai sangat
AmienIsmail AmienIsmail Jun 30
Aku rasa macam soalan senior yang selalu tanya kat akulah time pi camp
syafieqzubir syafieqzubir Feb 09, 2016
rasa macam pernah baca. dekat blog student Malaysia tapi di study oz. it is u?
Cana_spade Cana_spade Dec 04, 2016
Aku tgh igt.. doujinshi mana yg aku pernah baca..sbb story lebih kurg sia