NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Senior Year ✔

Senior Year ✔

201K Reads 12.2K Votes 39 Part Story
suen By suenshenn Completed

Masa sekolah mesti kau pikir, 'Form five nanti aku nak belajar betul-betul, aku nak jadi pelajar mithali, aku tak nak bercinta-anak-anjing, aku nak cemerlang SPM, aku nak belajar dekat luar negara dan lupakan sekolah yang macam penjara tu.'


Dan sama ada semua ni sembang atau angan-angan Mat Jenin je.



Sebab nanti masa form five, apa yang kau akan buat ialah belajar main-main, tak buat homework, banyak main phone, ada crush dekat sesiapa, SPM mungkin lingkup dan bermimpilah nak belajar overseas dan yang penting sekali, kau susah nak lupakan zaman sekolah kau.


This story is dedicated to;
HOSTEL FAMILIA & Batch Kerak Bumi


"Lu gua bro!"



AMARAN : A lot and lots and lotsssss of curse words, tatabahasa yang berterabur, severe typo dan lawak yang hambar. Ada sikit-sikit unsur yang merosakkan otak belum baligh.

[Unedited] - Oh yeahh, author ni pemalas.

hasfzhsn_ hasfzhsn_ May 20
kalau siap 100 perenggan pon , belum tentu pengetua nak terima 😂
syoeee__ syoeee__ Jun 01
@azwani_ srsss talk mcm cg suhaimi othman.. srs baru baca da gelak sorang2
iyan-17 iyan-17 Jun 06
True hahaha bapak menyampah nya. Kalau tak bagi nanti kena piat dengan guru kelas -_-
sofyyah_ sofyyah_ Apr 23
Badar tu nama tema rumah biru skola aku..dan yeah biru menang..ok saje je menyebok kat komen senanye
NazzMeen NazzMeen 7 days ago
Tk kesah pun bende tu act 😹😹, yg paling syok bila guna kuasa veto tu nk arahkan org buat kerja. Hahaha
hasfzhsn_ hasfzhsn_ May 20
aku pulak cikgu tentukan tempat duduk masa drjh 5 & 6 n sebelah laki pulak tu 😑 masa f4 n f5 , cikgu sibuk pulak nk tentukan spe ngn spe dlm 1 gp n ofcos ada lelaki 😂 haih , cikgu2 😩 tapi tu la rindu ngn semua tu 😭😭 ( sorry author 😂 terluah pulak kat sini 😅 )