Senior Year ✔

Senior Year ✔

224K Reads 4.3K Votes 15 Part Story
suen By suenshenn Completed

Most of the chapters have been deleted sebab author dah fakap hahahaha tapi kalau nak baca, teruskan je la LOL.

  • asrama
  • fiksyen
  • melayu
  • remaja
  • sekolah
  • wattys2016
hasfzhsn hasfzhsn May 20
kalau siap 100 perenggan pon , belum tentu pengetua nak terima 😂
syoeee__ syoeee__ Jun 01
@azwani_ srsss talk mcm cg suhaimi othman.. srs baru baca da gelak sorang2
True hahaha bapak menyampah nya. Kalau tak bagi nanti kena piat dengan guru kelas -_-
sofyyah_ sofyyah_ Apr 23
Badar tu nama tema rumah biru skola aku..dan yeah biru menang..ok saje je menyebok kat komen senanye
GadisInk GadisInk Jun 22
Tk kesah pun bende tu act 😹😹, yg paling syok bila guna kuasa veto tu nk arahkan org buat kerja. Hahaha
hasfzhsn hasfzhsn May 20
aku pulak cikgu tentukan tempat duduk masa drjh 5 & 6 n sebelah laki pulak tu 😑 masa f4 n f5 , cikgu sibuk pulak nk tentukan spe ngn spe dlm 1 gp n ofcos ada lelaki 😂 haih , cikgu2 😩 tapi tu la rindu ngn semua tu 😭😭 ( sorry author 😂 terluah pulak kat sini 😅 )