Introducing Tap by Wattpad!
Discover addictive chat stories from your favourite Wattpad writers that will make you go 😮😍🔥
CHECK IT OUT
Senior Year ✔

Senior Year ✔

141K Reads 8.4K Votes 39 Part Story
suen By suenshenn Completed

Masa sekolah mesti kau pikir, 'Form five nanti aku nak belajar betul-betul, aku nak jadi pelajar mithali, aku tak nak bercinta-anak-anjing, aku nak cemerlang SPM, aku nak belajar dekat luar negara dan lupakan sekolah yang macam penjara tu.'


Dan sama ada semua ni sembang atau angan-angan Mat Jenin je.



Sebab nanti masa form five, apa yang kau akan buat ialah belajar main-main, tak buat homework, banyak main phone, ada crush dekat sesiapa, SPM mungkin lingkup dan bermimpilah nak belajar overseas dan yang penting sekali, kau susah nak lupakan zaman sekolah kau.


This story is dedicated to;
HOSTEL FAMILIA & Batch Kerak Bumi


"Lu gua bro!"



AMARAN : A lot and lots and lotsssss of curse words, tatabahasa yang berterabur, severe typo dan lawak yang hambar. Ada sikit-sikit unsur yang merosakkan otak belum baligh.

[Unedited] - Oh yeahh, author ni pemalas.

DarkPurple__ DarkPurple__ Feb 18, 2016
Hahahaha...mampus nak memikir sebab tu...hahahaha...😂😂😂😁😁
Hahah ada geng dah ni , tapi cg. Aq bukan sruh ketua pengawas ngn budak lalu lalang pon kene, antaranya aq lah ,😔
weyyna weyyna Feb 16, 2016
lol i love this chapter so much!!!! macam crita real life betul ah!!!!! pasal ketua tu paling betul yg takda dlm crita lain!! hahahahaha keep it up dear!!! ><
exxy_sieca exxy_sieca Feb 09
hahaha srsly semua tuh menyusahkan...dulu time sklh rendah ramai berebut nk ketua kelas and now heh haprak hahahahaha
Badar tu budak badan dakwah ke? Sorry la saya 1 bulan je msuk asrama lepatu lari sklh lama smula😁
puteri60 puteri60 Dec 10, 2016
maybe there's a blessing in disguise bila you tolong cg who knows...hahaha same goes with my friend dpt lulus math lpas tk pasal² kena bayar buku teks maths yg xsama serial number...