My Tutor

My Tutor

85.6K Reads 5.4K Votes 24 Part Story
amiza.amr By MieyzaAmyr Updated Nov 04

#12 Malay Teen Fiction [8.09]

"Sebagai murid cemerlang di sekolah ini, Cikgu mahu kamu menjadi tutor seorang pelajar 5F"
-Pengetua.

"Tutor? Budak 5F? Duh, susah ah cikgu. Tambah atau tolak pun mungkin dorang tak pandai lagi. Dahla terencat akal. Tak nak ah." 
-Faaeq Rafaat. 

"Inikah Ketua pelajar yang dibanggakan oleh pihak sekolah? Mungkin boleh dapat 100% dalam pelajaran, tapi 0% dalam adab."
-Aleesya Azzahra.

Finally, bad boy meets the bad girl─

Faaeq iaitu ketua pelajar, selalu mendapat tempat yang pertama.
Azzahra? Ketua troublemaker, selalu mendapat tempat yang kedua terakhir di sekolah.

Bacalah kalau mahu tahu pasal dorang ni. Tak pandai tulis sinopsis. Er

im sorry sis, my vote dah limit so i tak boleh nak vote but srsly time story mmg amazing ! 👏
naniaxoxo naniaxoxo May 22
Seriously it's only chapter one and I already fell in love with your story. Good start,🐑
Faaeq tu laki ke pompuan x fhm lah chptr1 Best memang Best tpi just x fhm je