My Tutor

My Tutor

101K Reads 6.3K Votes 25 Part Story
amiza.amr By MieyzaAmyr Updated Dec 21, 2016

#12 Malay Teen Fiction [8.09]

"Sebagai murid cemerlang di sekolah ini, Cikgu mahu kamu menjadi tutor seorang pelajar 5F"
-Pengetua.

"Tutor? Budak 5F? Duh, susah ah cikgu. Tambah atau tolak pun mungkin dorang tak pandai lagi. Dahla terencat akal. Tak nak ah." 
-Faaeq Rafaat. 

"Inikah Ketua pelajar yang dibanggakan oleh pihak sekolah? Mungkin boleh dapat 100% dalam pelajaran, tapi 0% dalam adab."
-Aleesya Azzahra.

Finally, bad boy meets the bad girl─

Faaeq iaitu ketua pelajar, selalu mendapat tempat yang pertama.
Azzahra? Ketua troublemaker, selalu mendapat tempat yang kedua terakhir di sekolah.

Bacalah kalau mahu tahu pasal dorang ni. Tak pandai tulis sinopsis. Er

sleepingbeautae- sleepingbeautae- Oct 13, 2016
im sorry sis, my vote dah limit so i tak boleh nak vote but srsly time story mmg amazing ! 👏
liyanaatikah98 liyanaatikah98 Dec 03, 2016
ish ingat dia sorang je pandai 
                              kalau allah dah bagi kepandaian kepada kamu sepatutnya kita perlu berkongsi walaupun sedikit
                              itu lah mahluk tuhan yg suka sangat menunjuk yg dia lebih hebat atas kekuatan diri dia sendiri😤😤😤
naniaxoxo naniaxoxo May 22, 2016
Seriously it's only chapter one and I already fell in love with your story. Good start,🐑
real__Aliesy real__Aliesy Oct 05, 2016
Faaeq tu laki ke pompuan x fhm lah chptr1 Best memang Best tpi just x fhm je