Inside

Inside

20.5K Reads 1.3K Votes 62 Part Story
Manon By VanillaBlueAuthor Updated Jan 09

Catharina is 18 jaar oud, ze leeft in het jaar 1800. Ze is de prinses van Tessing. Wanneer ze 19 jaar oud wordt zal ze, net als haar andere zusters, moeten trouwen met iemand van adellijke stand. Haar vader heeft al iemand gevonden. 
 Haar neef Willem, een zorgzame jongeman. Hij is erg mysterieus en graag op zich zelf. Hij heeft een groot hart hoewel hij soms wat bot uit de hoek kan komen. Net als Catharina zelf. Ze kent haar neef niet, en dat wil ze ook niet. Ze wil zelf graag een man vinden, zonder dat ze wordt uitgehuwelijkt.
 Op een dag gaat ze samen met haar dienstmeisje Abigail naar het dorp. Waar ze van ouders nooit mag komen. Enkel wanneer ze op zondag naar de preek van de dominee gaan. Ze wil graag het dorp verkennen en nieuwe mensen ontmoeten. En dat doet ze. In het dorp komt ze een jongeman tegen. Zo op het eerste gezicht is ze er direct van overtuigd dat hij de perfecte echtgenoot zal zijn.
 
 #1 in Historische Fictie 
   •31-7-16
   •30-8-16
   °18-10-16
 
 •Wordt geedit als het verhaal af is•

Dat is wat ik altijd probeer, maar het lukt bij mij nog niet 😂
CookiesAndMilk01 CookiesAndMilk01 Aug 03, 2016
Bestond een douche al in die tijd? 
               Geen haat gewoon een vraagje😅
juditharmanda juditharmanda Aug 11, 2016
Geen haat. Maar de zin daar kwam ik snel genoeg achter, zij werd mijn slaaf en haar moeder werd het van mijn moeder? Ipv zoals het nu besvhreven staat?
VanillaBlueAuthor VanillaBlueAuthor Jun 02, 2016
Dankjewel! Hopelijk vind je de rest van het verhaal ook leuk!♥ Sorry voor de late reactie :x @roosariane