Mamat Bajet Hot

Mamat Bajet Hot

404K Reads 26.3K Votes 48 Part Story
hajarharani By hajarharani Updated May 06

Kisah bermula apabila Danial Eusoff dan Nuha Mardhiah bertemu sewaktu di majlis kesyukuran keluarga Danial yang baru sahaja mendapat menantu sulung merangkap kakak ipar Danial.

Nuha Mardhiah yang tidak sengaja tertumpahkan air kopi panas pada seluar Danial, terpaksa meminta maaf pada lelaki itu walaupun bukan salah Nuha.

Nuha sangkakan dia tidak perlu lagi berjumpa Danial tetapi sangkaannya meleset apabila Danial turut belajar di satu sekolah yang sama dengannya.

"Kau ni memang perasan hot lah !"
(Nuha Mardhiah)

"Kau fikir aku suka jadi famous?"
(Danial Eusoff)

  • cinta
  • cintamonyet
  • cintasekolah
  • random
  • romantik
  • sedih
naja_lutfi naja_lutfi Aug 28
Awak sinopsis sama laa kita.. tumpah air study tempat sama. Kebetulan kan?
Afzeal Afzeal Sep 25
Eh oi! Jangan tunjuk rajin la nuha😹 eeii ni yang nak pijak ni😹💔
Shxzwxn Shxzwxn Mar 22, 2016
Seriously nuhail tu umur dia 3 tahun... sbb dia dh pndaii speaking and buat style rambut bagai... 3 tahun kecik lagii tu...
theyulien theyulien Aug 28, 2016
i read this and i noticed her name is nuha remind me so much of my classmate named nuha. But nuha here a bit boyishh! Xp
zlfhazarri zlfhazarri Feb 24, 2016
whyla nuha ni rajin sgt...ehem nuha ni sepesen mgam kitew lah dak akaun...hahahah
nuha_fahmida nuha_fahmida Jun 16, 2016
nuha ? hohoo .. t'kejut beruk juga laa bila nampak nama nuha ni .. HAHAHAHAHA .. terus excited baca 😁😂