NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Mamat Bajet Hot

Mamat Bajet Hot

342K Reads 23K Votes 47 Part Story
hajarharani By hajarharani Updated Apr 14

Kisah bermula apabila Danial Eusoff dan Nuha Mardhiah bertemu sewaktu di majlis kesyukuran keluarga Danial yang baru sahaja mendapat menantu sulung merangkap kakak ipar Danial.

Nuha Mardhiah yang tidak sengaja tertumpahkan air kopi panas pada seluar Danial, terpaksa meminta maaf pada lelaki itu walaupun bukan salah Nuha.

Nuha sangkakan dia tidak perlu lagi berjumpa Danial tetapi sangkaannya meleset apabila Danial turut belajar di satu sekolah yang sama dengannya.

"Kau ni memang perasan hot lah !"
(Nuha Mardhiah)

"Kau fikir aku suka jadi famous?"
(Danial Eusoff)

Shxzwxn Shxzwxn Mar 22, 2016
Seriously nuhail tu umur dia 3 tahun... sbb dia dh pndaii speaking and buat style rambut bagai... 3 tahun kecik lagii tu...
theyulien theyulien Aug 28, 2016
i read this and i noticed her name is nuha remind me so much of my classmate named nuha. But nuha here a bit boyishh! Xp
zlfhazarri zlfhazarri Feb 24, 2016
whyla nuha ni rajin sgt...ehem nuha ni sepesen mgam kitew lah dak akaun...hahahah
nuha_fahmida nuha_fahmida Jun 16, 2016
nuha ? hohoo .. t'kejut beruk juga laa bila nampak nama nuha ni .. HAHAHAHAHA .. terus excited baca 😁😂
neeza_ neeza_ Nov 03, 2016
Hy.. nk promote.. buku sorang akak ni ha.. baru je cipta.. tajuk novel:- Untuk Tiga Hari.. try ok..bye
_silentseeker _silentseeker May 24, 2016
3 tahunn? Makaihh. Klu 6 thun bolehh thn lagi. Ni 3?! Ahh. Sori2. Trkjut skit. Hehehee~