Deeply yours

Deeply yours

33.6K Reads 5.3K Votes 29 Part Story
《 U N I Q U E 》 By tea_story Updated 8 hours ago

Život Delle Dawson je poprilično monoton i dosadan jer se iste životne radnje ponavljaju iz dana u dan. Sve se promijenilo jednog Valentinova kada je njezina najbolja prijateljica nagovori da pruži šansu Holdenu Parksu, dečku s teškim britanskim naglaskom i prokleto crnim očima. On unosi puno promijena u njen život, a na puno se stvari tek treba prilagoditi, kao i na činjenicu da je Holden vojnik te da ima obaveze prema svojoj zemlji u trenutku izbijanja rata.
       
  U Dellinom životu je odjednom sve krenulo krivo. Hoće li ju ljubav prema Holdenu održati dovoljno jakom? Život je težak, ali njihova ljubav mora opstati.
  
  
  
  ------------------------------------------------
  
  Za Mineu, osobu bez koje ova knjiga ne bi postojala, osobu koja mi je pomogla najviše u životu, s kojom dijelim najviše stvari i na koju uvijek mogu računati, a ima prste u svemu. Hvala na podršci, Roomie.
  
  18.08.2016.

FAKING JE... ZNACI APSOLUTNO MI SE SVIDAA😍😍😍 VIDALA SAM JU PRIJE PO WATTU ALI NISAM JU OTVORILA I SAD MI JE ZAO STO NISAM PRIJEE TO NAPRAVILA JER JE OVO PREDOBRO
_strahinja_ _strahinja_ Jan 01
Njoj to izgleda ne predstavlja problem cim ga odmah zameni ccc
_strahinja_ _strahinja_ Jan 01
holdeeeeeeen.....
               
               zezam se, nemam pojma ko je to, samo citam komentare odozgore
NinaBiebs7 NinaBiebs7 Jan 02
Ranije sam počela da čitam ovo, ali sam se vremenom izgubila zbog obaveza i nemam pojma gde sam stigla. Počinjem ponovo!
StefanaIvanovic StefanaIvanovic 5 days ago
Prica je dobra, samo sto mi fale neki opisi. Suvise dijaloga. Citam dalje.
Pregenijalno😍
               Svi likovi su me već privukli na prvu.Obavezno nastavljam❤