NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Miss Drama Queen √√

Miss Drama Queen √√

418K Reads 5.5K Votes 10 Part Story
Miss Quinn By smurff_sengal Completed

Paksa  tunang ? itu okey lagi ! yang tak okey nya di paksa tunang dengan Ex !!! Dah lah ex tu bukan yang aku cinta !! Ex tu aku buat main-main weh !! goshh !!! 

Sebab plan sewel Bunda nya itu, Zyya Delisha Rosella bertekad lari dari rumah ! Bunda dia nak dia bertunang ? fine ! tunang-tunang dan lari ! ahakss..

Sebab kesuntukkan duit..Dia sanggup lakukan apa saja ! Apa saja termasuk..

"goda dia ! buat dia jatuh cinta" 

Kerja senang ? hell no !! susah gila !! lelaki ni bukan sebarang lelaki ! lelaki ni ialah...

"maaf! saya tak minat girl" - tengku Syah

Gay ?!  yuks! tapi..Demi 5juta..Lautan gay aku sanggup Redahi !! perigi cari timba ? ada aku kisah ? 5 juta dalam tangan kut !

saat cinta bersemi, zyya delisha Hilang. Tengku Syah kecewa!

Setelah 3 bulan berpisah, Zyya kembali mencari Tengku Syah tapi dengan misi yang berlainan.

Bukan sebagai pencinta sejati mahupun penggoda abadi tapi sebagai penghancur hati! 

"Aku tahu, cinta itu bukan palsu!"

"Lakonan tu mainan aku jer"

miss_kechiek miss_kechiek Apr 06, 2016
Hahahahaha alaaaa banggang yg tiada noktah komanya 😂😂😂😂
IzzKhr IzzKhr Feb 07, 2016
pergh . mmg drama queen laa si Zyya tu . best laa citer ni sis . sy kasi 10 bintang . hehe
alyanapersia alyanapersia Jun 21, 2016
😂😂😂😂😂 sbb ini lah sbb ini lah . .hritu minta cerai . . takut nnti tombol pintu bilik x de. .ta bole lari 😂😂😂 AHAHAHAHAHA
DarkPurple__ DarkPurple__ Feb 04, 2016
Pergh!!! Sah lah dia ni sangat lah x nak kena tunang ngan ex boyfriend dia tu...hehehe...sampai lari dari rumah pulak tu...dasyat2....hehehe...
Leaiqz Leaiqz May 02, 2016
Xda tombol cmna nk bkk pintu😂😂😂aduhhh 😂sakit perut gelak.. 😂😂😂
Debunga_Herbi Debunga_Herbi Feb 08, 2016
Siapa lah  otak geliga sngat  nih ?best sampai jilat phone!!!opss terover