The new girl in town 2

The new girl in town 2

9.6K Reads 452 Votes 16 Part Story
fabiennee❤️ By fabiennesporrel Updated Mar 12

Dit is het vervolg van the new girl in town. Ik zou eerst dat deel lezen anders snap je er waarschijnlijk weinig van :)).
Chloë, Katie, Fleur, Sarah, Liv, Lucas, Kay en Max zijn een jaar geleden naar Den Bosch verhuisd en wonen met z'n alle nog steeds samen. Iedereen werkt en doet z'n ding. Katie is, na nog een jaar een speciale opleiding gedaan te hebben, aangenomen op de universiteit om rechten te studeren. Chloe heeft de opleiding voor 'wedding planner' afgerond en plant nu de grootste bruiloften. Fleur, Liv en Sarah hebben hun eigen restaurant gemaakt en werken daar elke dag. Max en Kay staan daar samen in de keuken en helpen ook met het restaurant onderhouden. Lucas geeft les in een kickboksschool.  Samen zijn ze gelukkig en hebben hun eigen leven. Maar dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Want wat als je zwanger raakt, je ten huwelijk word gevraagd door je ex......... dat lees je allemaal in:

The new girl in town 2.

RainbowLiss RainbowLiss Jul 17, 2016
Ze is altijd eerder moeder dan hem want hij is een man 😂 dus dat zou eigenlijk eerder een ouder worden
goudenkoningin goudenkoningin Feb 21, 2016
Zet het eerste hoofdstuk online please ik heb heel erg genoten van je 1e boek 😘
krullebol_15 krullebol_15 Feb 16, 2016
Nee kut je mag nu niet stoppen je moet veder ik wil weten wie zwanger raakt ik hoop fleur maar dan wel van max natuurlijk
SannaGrier SannaGrier Feb 20, 2016
Ik heb net het eerste verhaal gelezen echt top hoop dat deze net zo leuk ik 😀