Please.Touch Me!

Please.Touch Me!

1.9M Reads 30.1K Votes 57 Part Story
Reinova Sharmila By Novamieyla Updated Nov 30

Warning: Mature Contents And Language (18SX)

Aku Mimi Adelia. 
Aku bukan anak orang senang juga bukan anak orang susah. Senang citer aku biasa biasa je.

Dalam biasa biasa aku ni susah jugak aku nak dapat kerja. 

Tengku Harraz. 
Empunya Syarikat gergasi di persada Antarabangsa. Girlfriend keliling pinggang. Buaya paling darat. But, even ada compeni besar.girlfriend petik jari  pun kawin kena paksa jugak do.

Mimi:Boss nak kawin dengan saya?
Harraz:Yes.!!! 
Mimi:Boss tak main main.? 
Harraz:Ada nampak saya gurau ke? 

Sekelip mata pernikahan terbina. Saat hubungan semakin mekar mewangi, badai datang melanda. Bahagia yang baru berputik, gugur angkara fitnah. 
Elly dan Rafiq wujud. Menjadi Dalangnya.. Daripada kekasih yang setia, berubah menjadi seorang  pendendam. 
Dan. Sebuah kepercayaan, karam di lautan bergelora. 

Dapatkah Mimi Adelia mempertahankan hubungan mereka? Percayakah Tengku Harraz dengan penjelasannya? 
ATAU.

Mungkin, ini aturan Tuhan buatnya. 
Menjauh..

  • 18sx
  • beku
  • cemburu
  • cinta
  • dayus
  • dendam
  • fitnah
  • kahwin
  • kecewa
  • mimiadelia
  • playboy
  • rampas
  • salahfaham
  • seksi
  • tengkuharraz
Penggunaan kata ganti nama yang agak tak sempurna. Sekejap aku sekejap mimi...
ctynaz ctynaz Oct 19, 2016
Br 1st day kije da kna romen??? 
                              Huh... Gila ahhh  😂😂😂
ophelliaaa ophelliaaa Mar 23, 2016
please proofread dulu before publish. bila ada typo memang major turn off even cerita awak best untuk dibaca.
muhdzulhakim muhdzulhakim Apr 09, 2016
Hahahax nice chapter!!
                              Jarang dapat bace novel melayu yg mengaitkan unsur x elok..
                              Btw i like