Iubire la patru ace - dimineti in camasa lui

Iubire la patru ace - dimineti in camasa lui

11.8K Reads 605 Votes 1 Part Story
Things Ana Feels By xirrya Completed

Povestea lui Marc, nr 1 din miniserie-completa 
Urmeaza: 
-2povestea lui Liam-purtand nimic decat parfumul lui(postata)
-3povestea lui Nick(perfectiune cu nod de cravata) (postata)
-4povestea lui Logan(urme de ruj pe geaca de piele) (postata)

O altă seară de sâmbătă, o altă noapte albă. Cluburi, femei şi multă distracţie. Nimic nou sub soare. Era seara lor. A băieţilor. Curios lucru, fiindcă niciunul nu avea nevoie să dea explicaţii nimănui pentru orele petrecute departe de casă.   
 Niciunul nu avea soţie, iubită, sau logodnică. Şi nici nu îşi doreau. Viaţa este prea frumoasă şi scurtă pentru a te lega de orice nebună care se aşteaptă să duci gunoiul din proprie iniţiativă, sau să laşi capacul de la toaletă în jos, de fiecare dată. Desigur, fiecare avea motivele lui pentru care nu făceau asta, dar asta era un lucru prea puţin important. Fiecare îşi avea experienţele lui, sau crezul lui, pentru care nu aveau până acum o relaţie stabilă.  

 Marcus, un afemeiat notoriu, e îndrăgostit de singura femeie cu care are o relaţie platonică, Karen.  

****Urmează:

 Liam e un bărbat normal, care nici nu caută, nici nu fuge de femei. E mulţumit să îşi trăiască viaţă, aşa cum îi e dată zi de zi, până când una dintre ele îl aduce în contact cu prietena cea mai bună a lui Karen, Annie. 
  
 Nick în schimb, e divorţat şi sătul până peste cap de sexul opus şi ifosele acestuia. Viaţă îi cam joacă feste însă, atunci când pleacă într-o călătorie de afaceri cu singurul translator liber la acea oră, Victoria.  
  
 Ultimul dar nu cel din urmă, Logan, un afacerist şi un celibatar convins, e pus în faţă unei situaţii dificile pentru el, atunci când fosta colegă din liceu şi faţă de care el fusese îndrăgostit, este domnişoară de onoare la nunta surorii sale.