NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Dendam Cinta | OV ✔

Dendam Cinta | OV ✔

1.2M Reads 46K Votes 69 Part Story
sweetdaisy By daisyhearttt Completed

Maisara Kirana, seorang gadis malang yang dibenci oleh keluarganya sendiri. 

Tidak tahan dengan tekanan yang dialaminya, dia menerima pinangan lelaki yang tidak dikenalinya. Dia fikir itu adalah jalan penyelesaian kepada semua masalahnya. Dia fikir dia dapat memulakan hidup baru dengan seorang suami. 

Namun hakikatnya, jauh sekali. Perkahwinan yang dianggap sebagai penyelamatnya sebenarnya adalah neraka ciptaan Tengku Rafiq. 

Kerana sebuah dendam, Tengku Rafiq sanggup menyakiti seorang perempuan yang langsung tidak bersalah.

Pelbagai seksaan dia berikan kepada isterinya itu. Yang membuatkannya lebih sakit ialah, Maisara sebenarnya sudah terlanjur mencintai suaminya itu. 

Tatkala keinsafan mengetuk pintu hati Rafiq, masih terbukakah pintu hati Maisara untuk lelaki itu? Tatkala dendam membuahkan cinta, masihkah Maisara mencintai lelaki yang memusnahkan hidupnya?

Highest ranking: #2 in Romance

[ I am not that good at making synopsis but I think this will work. Lots of love, me. ] 

Happy reading!

InaAina06 InaAina06 Apr 12
Kwn kakak saya nama maisarah... Sepupu maisarah tu nama dia Rafiq
Ok,akak bru nk mula bc,hrp spt yg dikomen,tp nampak gaya mcm kna sediakan tisu.
baru nak mula baca story ni😊 tq to my friend yg recommend kn story ni
Sinopsis pun dh thrilled🔥x sbar nk baca chap seterusnya💕
zainalaida zainalaida Dec 21, 2016
perghhh!! walaupown di tangan suaminya,kalo hati xrela nk buat guana kan...huhuhuuu
auzaiehusin auzaiehusin Dec 11, 2016
Ingatkan laki mana Lah tadi. Laki sendiri rupanya 😂😂😂