Dendam Cinta | OV ✔

Dendam Cinta | OV ✔

1.6M Reads 59.8K Votes 72 Part Story
sweetdaisy By daisyhearttt Completed

Published: 2016.

Maisara Kirana, seorang gadis malang yang dibenci oleh keluarganya sendiri. 

Tidak tahan dengan tekanan yang dialaminya, dia menerima pinangan lelaki yang tidak dikenalinya. Dia fikir itu adalah jalan penyelesaian kepada semua masalahnya. Dia fikir dia dapat memulakan hidup baru dengan seorang suami. 

Namun hakikatnya, jauh sekali. Perkahwinan yang dianggap sebagai penyelamatnya sebenarnya adalah neraka ciptaan Tengku Rafiq. 

Kerana sebuah dendam, Tengku Rafiq sanggup menyakiti seorang perempuan yang langsung tidak bersalah.

Pelbagai seksaan dia berikan kepada isterinya itu. Yang membuatkannya lebih sakit ialah, Maisara sebenarnya sudah terlanjur mencintai suaminya itu. 

Tatkala keinsafan mengetuk pintu hati Rafiq, masih terbukakah pintu hati Maisara untuk lelaki itu? Tatkala dendam membuahkan cinta, masihkah Maisara mencintai lelaki yang memusnahkan hidupnya?

Highest ranking: #2 in Romance

[ I am not that good at making synopsis but I think this will work. Lots of love, me. ] 

Happy reading!

  • cinta
  • daisyhearttt
  • danish
  • dendam
  • happyending
  • heartbroken
  • kebencian
  • maisara
  • marissa
  • originalver
  • penyesalan
  • rafiq
  • sedih
  • terseksa
  • twins
  • twisted
PrincessAina06 PrincessAina06 Apr 12, 2017
Kwn kakak saya nama maisarah... Sepupu maisarah tu nama dia Rafiq
Applesick_ Applesick_ Dec 03, 2017
24 jam aku on wattpad tpi knp bru hri ni aku tau ade novel best mm ni😭
BungaKekwaPagi BungaKekwaPagi Apr 30, 2017
Ok,akak bru nk mula bc,hrp spt yg dikomen,tp nampak gaya mcm kna sediakan tisu.
IeykaAtieyka IeykaAtieyka Jun 02, 2017
baru nak mula baca story ni😊 tq to my friend yg recommend kn story ni
atiqahsyamsulr1 atiqahsyamsulr1 May 12, 2017
Sinopsis pun dh thrilled🔥x sbar nk baca chap seterusnya💕
OrchidsMyra OrchidsMyra Dec 27, 2017
cun pulak tgh baca lagu aiman tino Ku rela dibenci ni berbunyi